• 瀏覽: 47,265
  • 回覆: 385
  • 追帖: 1
+21
引用:
原帖由 Immrkit 於 2018-4-11 03:57 PM 發表

發覺你都好弱智 人地講你英國做過d咩衰野 你又話番大陸無咩 大陸做得衰過人啦 姐係大陸做得衰 就等於你英國係好??
樓主成日話叫啲大陸人返番大陸,即係叫佢啲長輩唔應應該落黎香港,或嚟咗都唔應該生佢出嚟

引用:
原帖由 foxhode 於 2018-4-11 03:44 PM 發表
黃屍選擇性失明
佢哋嘅生存之道

引用:
原帖由 ohmyworld 於 2018-4-11 01:53 PM 發表

共匪拆屋夾挪命仲有良心
https://youtu.be/5bDuQMX2vhc
唔洗咁辛苦去上網搵資料俾我哋啦,我哋唔係唔知道大陸有衰嘢,係你天真嬌以為英國佬係有良心啫,呢樣先好好笑呀

引用:
原帖由 ohmyworld 於 2018-4-10 05:19 PM 發表

我唔需要知邊個驗貨。我淨係知英國統治既香港係比大陸安全,依個係事實。
以你咁講,我淨係知有黃絲佔中狗,反中國L破壞治安啫,冇呢班人回歸後一定俾英冶好

引用:
原帖由 pp49pp 於 2018-4-11 12:07 PM 發表

基建就得呢啲?
係你唔敢講啦!
我哋講咩你都會搬龍門,你on nine唔通陪你咩

引用:
原帖由 pp49pp 於 2018-4-11 12:05 PM 發表

嗰陣香港處處機遇。
連大陸都要靠香港。
十年河東十年河西。
世情也!
香港宜家背靠大陸,面向國際都依然好多機遇,係笨吐派冇能力之嘛

引用:
原帖由 ohmyworld 於 2018-4-10 05:32 PM 發表

其它嘢唔講,淨係不斷輸入低劣賤民已經害得香港人慘。
梗係㗎,你D先人落嚟先你實係咁講㗎,到你老母同你團聚果陣,你老母就唔會咁講啦P

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 ohmyworld 於 2018-4-11 04:59 PM 發表

英國人唔會好似你老母咁帶你隻雜種落黎做新移民,搶福利,搶資源,搶床位。
冇地分果d都係長輩响國內落嚟嫁啦,閣下有地分嗎?
咁偏激嘅言論,閣下到底係帶個老母出嚟打工收錢(即係好似戴妖之類d比人吊老母但有錢收),定帶個老母出嚟幫人賺錢呢(坐監d爛頭卒呀)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]