• 瀏覽: 47,268
  • 回覆: 385
  • 追帖: 1
+21
引用:
原帖由 ohmyworld 於 2018-4-11 01:50 PM 發表

大陸冇劏死牛, 响大陸啲賊捅撚完你先慢慢笠呀白痴仔。
西人西地有恐襲添

引用:
原帖由 pp49pp 於 2018-4-11 12:06 PM 發表

當年貪污盛行,之後啦,全部都唔得?
不要為反而反。
你咁講法,
咁依家大陸既工程,
又全部都唔得咩。

引用:
原帖由 ohmyworld 於 2018-4-11 01:46 PM 發表

I am talking about your HSR. What makes it difficult for you to distinguish it from the subway? I just won't bother citing all the accidents involving china railway or construction since there are ...
中國高鐵有二萬多公里,
運作對好好。

英國亦不只subway落後,全國鐵路甚至公路都好落後。

引用:
原帖由 ohmyworld 於 2018-4-11 02:28 PM 發表

唔撚洗拗邊個先進啦! 咁撚多大陸貪官暴發戶都搶住送啲仔女去英美加澳,事實係點,你地自己用行動證明左啦!
又係呢招。

引用:
原帖由 ohmyworld 於 2018-4-11 01:57 PM 發表

睇你幅圖就知你有幾白痴
有幾白痴?  列出你論點俾我哋睇,唔好逃避.

引用:
原帖由 ohmyworld 於 2018-4-11 14:40 發表

又逃避事實
我一直都唔明子女去外國讀書有咩問題。
國家要改革開放,閉門造車得咩?
中國能穩步改革開放,其實係因爲好多海歸人士組織智囊團。

引用:
原帖由 ohmyworld 於 2018-4-11 02:40 PM 發表

又逃避事實
係你逃避中國在進步中,貪污情況在改善中呢個事實。

引用:
原帖由 ohmyworld 於 2018-4-10 05:32 PM 發表

其它嘢唔講,淨係不斷輸入低劣賤民已經害得香港人慘。
咁你袓上為何來香港又生你出來?

黃屍選擇性失明

引用:
原帖由 ohmyworld 於 2018-4-11 01:56 PM 發表

咁咪叫啲新移民滾返去鄉下同啲有建設既土匪住囉!  
發覺你都好弱智 人地講你英國做過d咩衰野 你又話番大陸無咩 大陸做得衰過人啦 姐係大陸做得衰 就等於你英國係好??

我淨係知越南難民條數同問題英國佬仲未清

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]