• 瀏覽: 47,269
  • 回覆: 385
  • 追帖: 1
+21
引用:
原帖由 ohmyworld 於 2018-4-11 01:50 PM 發表

大陸冇劏死牛, 响大陸啲賊捅撚完你先慢慢笠呀白痴仔。
係樓主話港英時香港治安好安全,我幾時話大陸冇先,咪一睇到人話港英治安差就仆出黎護主先喇。

引用:
原帖由 ohmyworld 於 2018-4-11 05:54 PM 發表

我係話港英時香港比大陸安全,咪睇都唔睇清楚就仆出黎護主先喇。
英x咪護緊主囉,乜數據都冇就話港英時比大陸安全真係笑到肚都痛

引用:
原帖由 bensonchow 於 2018-4-11 05:32 PM 發表

係樓主話港英時香港治安好安全,我幾時話大陸冇先,咪一睇到人話港英治安差就仆出黎護主先喇。
又一個笑話啦,港英時代治安好,知唔知咩叫''互助委員會'',就係因為治安好差所以公屋居民自發要夜晚受住tlift口和樓梯口

冇辦法,唔係港英時代出世嘅杰青梗係崇洋啲

引用:
原帖由 ohmyworld 於 2018-4-11 05:54 PM 發表

我係話港英時香港比大陸安全,咪睇都唔睇清楚就仆出黎護主先喇。
港英邊個時間先,70年代大陸邊有賊架,公社制,單位發糧票,了解多啲先喇。

引用:
原帖由 D-dog 於 2018-4-11 05:14 PM 發表

冇地分果d都係長輩响國內落嚟嫁啦,閣下有地分嗎?
咁偏激嘅言論,閣下到底係帶個老母出嚟打工收錢(即係好似戴妖之類d比人吊老母但有錢收),定帶個老母出嚟幫人賺錢呢(坐監d爛頭卒 ...
唔好動氣,嗰啲大陸落咗黎嘅新移民好多鐘意扮純本土,羅湖蔥、湖北琦、潮州滿都係咁㗎啦

引用:
原帖由 D-dog 於 2018-4-11 04:45 PM 發表

以你回覆表現出嚟嘅個人品格我諗我响我港出世果陣你老母都未帶你做新移民落嚟香港,睇怕都係97後怕雙非人吧
我都覺得佢係,羅湖蔥,湖北琪,潮州滿起初都係扮嗮本土

引用:
原帖由 世上只有…… 於 2018-4-11 04:43 PM 發表

梗係㗎,你D先人落嚟先你實係咁講㗎,到你老母同你團聚果陣,你老母就唔會咁講啦P
你踢穿嗮人哋

引用:
原帖由 hy3161 於 2018-4-11 05:56 PM 發表

無人憎香港,只是白痴黃絲on dog。
樓主已經惱羞成怒,又粗口,又咒駡,因為係好無奈先要咁樣發洩。不過佢咁缺口德,佢應該唔明白咒駡只會發生喺咒駡者本身上

引用:
原帖由 hy3161 於 2018-4-11 06:12 PM 發表

最近特別多這樣垃圾。
心理學上呢啲叫自卑感產生自大狂,係要透過不斷找機會踩低身邊嘅人去令到自己有安全感。最近香港特別呢類人

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 ohmyworld 於 2018-4-11 06:17 PM 發表

你啲死人大陸人去到全世界都界人咒架啦!
係呀
全世界都有法輪L雙修,喊天滅中共。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]