• 瀏覽: 6,597
  • 回覆: 40
+19
1) 港珠澳大橋防波堤被沖散
2) 遼寧艦船底生銹
黃屍讀者一樣信到十足

「 六 四真相 」照 片 再 披 露!
http://news.discuss.com.hk/viewt ... amp;extra=page%3D13
引用:
原帖由 d7kkiller 於 2018-4-9 10:33 PM 發表
2) 遼寧艦船底生銹
黃屍讀者一樣信到十足
話到明黃屍無腦,吾信毒果仲可以信乜?黃屍係吾係一日吾睇毒果風月版都可能不舉

仲有釘書健。

其實,只要是中國負面的,
黃屍都照單全收。

天宮一號失控跌落地球
中國崩潰
中國封鎖,人民被洗腦
最好笑還是中國軍隊士氣差,裝備落後連台灣都唔夠打

最經典:每日一蘋果 冇人呃到我

引用:
原帖由 d7kkiller 於 2018-4-9 10:33 PM 發表
2) 遼寧艦船底生銹
黃屍讀者一樣信到十足
反對。毒果太聰明就真。
愚民口味有其市場

毒果唯恐天下不亂,先迎合其愚民讀者口味,報紙網報大賣

如果唔係美英基金點會資助佢,佢又係銷路網報最高既媒體之一?
其實唔係肥佬黎亂投資,搞網上電視蝕大左,另外,亂比錢比班一事無成某幾位反共又一事無成既人,老美見唔到成果既話,又點會減少科水比佢呢。佢今日食正條反共反政府水,應該富甲一方才是!

引用:
原帖由 oyear 於 2018-4-10 07:06 發表

反對。毒果太聰明就真。
愚民口味有其市場

毒果唯恐天下不亂,先迎合其愚民讀者口味,報紙網報大賣

如果唔係美英基金點會資助佢,佢又係銷路網報最高既媒體之一?
其實唔係肥佬黎亂投資,搞網上電視蝕大 ...
時移世易,佢老細都要崩盤了,它還撐得幾耐?

黃絲出左名白痴

睇毒果d 100%係on9兼弱智。

同蘋果講智慧=同恐怖分子講和平

所以話黃絲真係冇腦

引用:
原帖由 神經箭 於 2018-4-10 08:06 AM 發表

時移世易,佢老細都要崩盤了,它還撐得幾耐?
好快步文匯大公後塵。

人黃了,腦便殘,這是常識!

引用:
原帖由 A1899 於 2018-4-10 01:58 AM 發表
最經典:每日一蘋果 冇人呃到我
同意, 呃你嗰個唔係人, 係蘋果.

.

附件

2F041E61085D19681D083324970A52.jpg(22.15 KB)

bkn-20141104181830106-1104_00822_001_02b.jpg(59.66 KB)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]