• 瀏覽: 12,406
  • 回覆: 57
美國列根採用supply side of economic  policies such as 減稅和加息,配合輸入大量中國廉價的產品。可以控制inflation rate  increase economic growth

引用:
原帖由 hy3161 於 2018-4-13 03:23 PM 發表

你美爹唔愛錢,你唔愛嗎?on dog。仲有08中美都量寬,中國透過投資實業,比如高鐵等, 當然過程中貪官會食左d,但是 ...
你語無論次,唔知你翕乜,你表達乜野

引用:
原帖由 hy3161 於 2018-4-18 02:41 PM 發表

你唔貪,好高尚。
香港公務員,可以貪到乜?講出來,大家聽下。

引用:
原帖由 旺角樹根 於 2018-4-5 01:38 PM 發表
皇牌不是甚麼美債,美國政府除時可印美鈔買回國債。
中國皇牌是稀土金屬出口,佔全球產量8成,只要國家切斷或限賣稀土出口,美國及其盟友(日本及歐盟),其工業生產缺乏稀土元材料,必定向美國施壓,或迫 ...
不如鎖國呀嚟個咪皇牌啦智將

引用:
原帖由 旺角樹根 於 2018-4-18 02:43 PM 發表

香港公務員,可以貪到乜?講出來,大家聽下。
唔怕你貪

引用:
原帖由 q5756667877 於 2018-4-19 02:09 PM 發表

不如鎖國呀嚟個咪皇牌啦智將
你才智障,甚麼都不懂,白痴一名,番鄉下耕田。

引用:
原帖由 q5756667877 於 2018-4-19 02:11 PM 發表

唔怕你貪
作唔到公務員可以貪乜呀?大隻講。

引用:
原帖由 旺角樹根 於 2018-4-19 02:41 PM 發表

作唔到公務員可以貪乜呀?大隻講。
所以咪最怕你唔貪

引用:
原帖由 旺角樹根 於 2018-4-19 02:38 PM 發表

你才智障,甚麼都不懂,白痴一名,番鄉下耕田。
耕田好呀習帝都係咁煉成

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]