• 瀏覽: 24,936
  • 回覆: 275
+4
倭寇厚顏無恥

安培真係成隻狗咁樣...汪汪

引用:
原帖由 littlekid2047 於 2018-3-28 06:55 PM 發表
仲要提供大量大和民族婦女比尾國大兵(尤其是臭到作嘔嘅黑兵)洩慾∼

係唔係仲要繼續忍下去?
抑或係等緊機會去打柒佢滷味系?

戰後日本人口特別係男人短缺,為提高婦女性生育率,這亦算無奈之舉吧!而且混血人種亦有好處,如果唔係日本人戰後點會高咗?

一早變左做秋田精神了。

引用:
原帖由 共慘黨員 於 2018-3-29 02:29 AM 發表
但係二戰時中國被日本凌虐,被當作奴𡝯。何解崇尚民族主義嘅中國人咁都可以忍。仲要提供大量中華民族婦女比日本大兵洩慾∼

係唔係仲要繼續忍下去?抑或係等緊機會去打柒佢滷味系?
提供同強迫,你分辦到嗎?

引用:
原帖由 共慘黨員 於 2018-3-29 02:29 AM 發表
但係二戰時中國被日本凌虐,被當作奴𡝯。何解崇尚民族主義嘅中國人咁都可以忍。仲要提供大量中華民族婦女比日本大兵洩慾∼

係唔係仲要繼續忍下去?抑或係等緊機會去打柒佢滷味系?
個個好似你阿祖 咁咩?

倭寇早就被老尾訓練成秋田了!

引用:
原帖由 vule2011 於 2018-3-29 11:49 AM 發表
反過嚟問吓中國人,當年二戰期間美國幫中國抵抗日本人,多謝都冇句,仲要依家日日講咩反美!
如果唔係當年美國嘅幫忙,日本人早就消滅曬你地全部D中國人啦!
你咩人,點解咁無恥用中文,?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 littlekid2047 於 2018-3-28 06:55 PM 發表
仲要提供大量大和民族婦女比尾國大兵(尤其是臭到作嘔嘅黑兵)洩慾∼

係唔係仲要繼續忍下去?
抑或係等緊機會去打柒佢滷味系?

日本人最崇拜既古人係德川家康. 而德川家康既成功之道就係忍耐!
之前老闆織田信長因為佢個仔信康有反叛的可能,要信康切腹,
德川家康忍了. 仲叫自己個親信在信康切腹時為佢介錯.
後來織田信長死了. 佢既手下豐臣秀吉以強大的軍力得到天下.
德川家康知道自己無力反抗, 於是又忍了. 表面平起平坐, 實際上就做佢手下.
(豐臣秀吉本來只係一個農民.德川家康一出手就係城主,
以當時階級觀念極重既日本, 德川家康其實係好屈就既…)
但在當其手下時, 德川家康不斷累積力量, 又拉攏其他大名和城主,
等豐臣秀吉死後, 德川家康就取而代之, 終於建立長達二百多年既德川幕府政權.
日本政府就係咁樣. 唔夠人打就忍, 等到夠實力, 自然會起美國飛腳!
(80年代其實有一次機會, 不過被美國處理了. 所以唯有繼續忍耐…)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]