• 瀏覽: 24,942
  • 回覆: 275
+4
引用:
原帖由 大林林 於 2018-3-28 09:58 PM 發表

當年裕仁老婆,香淳皇后都門戶大開,任默克呀虱屌
高級慰安婦

引用:
原帖由 littlekid2047 於 2018-3-28 06:55 PM 發表
仲要提供大量大和民族婦女比尾國大兵(尤其是臭到作嘔嘅黑兵)洩慾∼

係唔係仲要繼續忍下去?
抑或係等緊機會去打柒佢滷味系?

明治已被耶穌會控制 共濟會滲透
https://www.youtube.com/watch?v=Is64dsv5Glc

小日本係一條狗

引用:
原帖由 JPHKNZ 於 2018-3-29 10:41 AM 發表
武士道精神就一個字可形容「戈」,即征服或被征服,明顯地日本被美國征服了。

中國人所說的「武德」則是以「止戈為武」作為中心思想,所以跟日本的武士道精神是完全不同的,完全兩個層次。
日本學中國很多東西,但有一樣東西沒學:科舉制度,所以日本武士更像歐洲騎士,殺人放火搶東西,靠戰爭生存,所以才會有倭寇

引用:
原帖由 vule2011 於 2018-3-29 11:49 AM 發表
反過嚟問吓中國人,當年二戰期間美國幫中國抵抗日本人,多謝都冇句,仲要依家日日講咩反美!
如果唔係當年美國嘅幫忙,日本人早就消滅曬你地全部D中國人啦!
你怎么不說是中國幫美國人抵抗日本呢?沒中國人,美國能贏的這么輕鬆?美國和日本開戰是珍珠港以後,援助中國也是此時才開始,中國和日本打的時候,美國是賣油賣鐵發戰爭財,沒有美國支援日本,日本軍隊連一個月都維持不了運轉。跪久了,閣下真的站不起來了

為求生存六親不認

引用:
原帖由 littlekid2047 於 2018-3-28 06:55 PM 發表
仲要提供大量大和民族婦女比尾國大兵(尤其是臭到作嘔嘅黑兵)洩慾∼

係唔係仲要繼續忍下去?
抑或係等緊機會去打柒佢滷味系?

日本在戰後十年的經濟已回復到戰前的水平了。八十年代已成為世界七大工業國之一,八十年代外滙儲備世界第一,九十年代GDP替代德國成為世界第二。

有這些成績是被美國百般凌虐嗎?

引用:
原帖由 大林林 於 2018-3-28 09:58 PM 發表

當年裕仁老婆,香淳皇后都門戶大開,任默克呀虱屌
做六毛就可以任意歪曲事實嗎?你在影射白骨妖精和王光美嗎?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]