• 瀏覽: 2,223
  • 回覆: 8
+2
引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2018-3-28 06:46 AM 發表
香港獨立萬歲

處決後算無罪!

反共的香港人真悲哀,反共都要依靠大陸人!

反共的香港人,最是沒用,做任何事情都要依靠大陸,即使是反共,也要由大陸人來領導!

反共的香港人唯一的出路就是儘快重新投胎,投胎成畜生、投胎成外國人,就可以不依靠大陸了!

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2018-3-28 06:46 AM 發表
香港獨立萬歲
梁天琦無罪的話,咪繼 2001年公民黨律師搞既單雙非居港權案,及2013年民主黨搞既新移民入境即享綜援與公屋案,又一次示範黃底法官如何明日張膽去配合泛民嚟棟鳩本土香港人囉!

啲人成日話好差異,當年法庭點可能判雙非鼻祖 莊豐源有居港權? 咖唔洗再差異喇,今鑊旺角暴動案,件黃底法官引導陪審團時偏幫大陸仔暴徒湖北琦,偏幫到出哂面,已經喺我哋面前,重演一次當年法官如何喺雙非居港權案中,偏大陸仔嚟棟鳩棟我哋本土香港人!

若果大陸仔暴徒 湖北琦脫罪或輕判了事,就正好證明俾香港人睇,黃底法官配合港奸泛民嚟棟鳩香港人既事件又添加一個案例,本土香港人要喺即將舉行既補選,向港奸泛民暴徒說不!

樓主服輸未?

香港有好多仆街靠共產黨混飯吃㗎,淨係傷孽電台都大把。
引用:
原帖由 crn2005 於 2018-4-13 11:25 AM 發表
反共的香港人真悲哀,反共都要依靠大陸人!

反共的香港人,最是沒用,做任何事情都要依靠大陸,即使是反共,也要由大陸人來領導!

反共的香港人唯一的出路就是儘快重新投胎,投胎成畜生、投胎成外國人,就可以不依靠大陸了! ...

十三四歲嘅細路係好撚多幻想架,咪尤鳩得佢吠下囉,呢D廢人注定終生同怨憤渡日,已經係一種呈罰啦,佢唔出帖狂怨世界欠撚咗佢咁我反而無咁心涼㗎你睇條懵撚猛出帖就知佢有幾撚唔開心,又無地方發洩,叫雞都無錢,廢撚就係咁上下啦
引用:
原帖由 skytra 於 2018-5-20 01:19 PM 發表
樓主只是個無膽鼠輩

只能日日發地無意義的貼

想香港萬歲  又無膽行動

實在太可憐

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]