• 瀏覽: 7,097
  • 回覆: 110
+5
引用:
原帖由 qp08 於 2018-3-22 05:19 PM 發表
咁都唔叫暴動真係唔知咩叫暴動喇!
係香港先會向天開槍係美國已經打到變蜂巢,班暴徒執到啦!
所以美國一年死百幾個差佬囉
你點對人 人點對你既啫

一係俾暴徒監生打死,一係自衛鳴槍警告。

應該向有關警員追頒金英勇勳章,以還其公道

引用:
原帖由 triumphal_ark 於 2018-3-22 05:36 PM 發表
應該向有關警員追頒金英勇勳章,以還其公道
贊成

人地大屎條氣吾順...所以咁講囉...
TVB新聞映得好清楚個班暴民點癲點用木板打個倒地個警員....有點血性的人類睇完段新聞都火起..
不過有些黃色生物就會條氣吾順,心想"點解黃民比TV映到曬...咁無用...",所以就打橫來撐班暴民囉

==========
引用:
原帖由 ngblowwater-03 於 22-3-2018 05:31 PM 發表
美國1年死幾佰差佬???
咁美國平民又死幾x多ar

原因咪阿朱阿9都有槍lor
美國咁x民主, 攪公投禁槍ar ma

引用:
原帖由 vvoy 於 2018-3-22 05:24 PM 發表
點解阿sir唔選擇
向暴徒開槍 ?
我地要和平
佔中人暴力失理性
我地唔好學佢地咁衰

引用:
原帖由 cleverforever 於 2018-3-22 05:01 PM 發表
對住喪師梗係要射啦,俾著我都會咁做示警!
班佔中人真是好似喪屍
全部失去人性咁好恐佈

阿豬阿狗都買到槍
好似你咁弱智既已經唔買得槍啦
要通過背景審查架~太空垃圾

引用:
原帖由 CS601P 於 2018-3-22 05:39 PM 發表
人地大屎條氣吾順...所以咁講囉...
TVB新聞映得好清楚個班暴民點癲點用木板打個倒地個警員....有點血性的人類睇完段新聞都火起..
不過有些黃色生物就會條氣吾順,心想"點解黃民比TV映到曬...咁無用...",所以就打橫來 ...
係? 點解條差佬唔死得既??

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2018-3-22 05:47 PM 發表

係? 點解條差佬唔死得既??
好在有一個警察向天開槍,唔係咁都都知呀?!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]