• 瀏覽: 5,043
  • 回覆: 32
日前某國有個雙面特攻收左皮,仲老屈對家理由竟然係因為收皮用品係得對家有,嘩對家豬到一定要全世界都知自己先有既野去做野,刀仔唔得槍唔得開車撞唔得,真係全世界都係傻仔。依家黃C腳軟,嘩! 咁都得 下次直頭係香港 一兩件收皮,又天網灰灰條友完事後掉左本共@黨特攻培訓手冊 班傻仔實信到時真係又五十萬人上街,本小利大
邊個收大份黑金無人知,但係人怕出名豬怕肥睇到單新聞都咪話

鹿鼎記情節:
沐王府屈吳三桂入宮刺殺康熙,故意帶刻著有印記表明是吳當明朝山海關將軍時手下使用的兵器,散落在皇宮裏。

不過康熙一看便知道是偽裝,尤其是吳三桂子剛巧到了北京,這個時候若真去刺殺失敗,不是等於送子去死麼?

樓主早生幾年或可當皇帝了。

不過老屈肯定是事實
很簡單
若果只有羅斯有那種神經毒氣
英國沒有
那英國又從何得知是用該類型毒氣?

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2018-3-22 09:36 AM 發表
不過老屈肯定是事實
很簡單
若果只有羅斯有那種神經毒氣
英國沒有
那英國又從何得知是用該類型毒氣?
個label佢貼上去ga 又點會唔知個名呢 玩下手呢款毒連俄羅斯都唔知

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2018-3-22 09:47 發表

個label佢貼上去ga 又點會唔知個名呢 玩下手呢款毒連俄羅斯都唔知
估下邊個香港黃C   被出賣機會最大?

引用:
原帖由 一野吉爆你 於 2018-3-22 11:15 AM 發表

是需要一個曾經幫中國做嘢而現在投誠去左黃c果邊的人.

引用:
原帖由 一野吉爆你 於 2018-3-22 11:15 AM 發表

我估戴妖, 佢出盡九牛二虎之力都打不殘香港政府, 大陰帝國好快會收佢皮

引用:
原帖由 劉婕 於 2018-3-22 02:41 PM 發表

我估戴妖, 佢出盡九牛二虎之力都打不殘香港政府, 大陰帝國好快會收佢皮
其實,戴先生系終極無間道

引用:
原帖由 tkgb1981 於 2018-3-22 05:09 PM 發表

其實,戴先生系終極無間道

一樣是不會有好下場

引用:
原帖由 一野吉爆你 於 2018-3-22 03:12 AM 發表
日前某國有個雙面特攻收左皮,仲老屈對家理由竟然係因為收皮用品係得對家有,嘩對家豬到一定要全世界都知自己先有既野去做野,刀仔唔得槍唔得開車撞唔得,真係全世界都係傻仔。依家黃C腳軟,嘩! 咁都得 下次直頭係香 ...
其實你想表達乜嘢?

上網開貼都鬼鬼鼠鼠,呢到幾時變咗大陸?

引用:

一係肥老黎一係戴妖

佢地負責分錢 一定係最高危一族

引用:
原帖由 ss13297148ss 於 2018-3-22 18:15 發表

其實你想表達乜嘢?

上網開貼都鬼鬼鼠鼠,呢到幾時變咗大陸?
你係咪某國自己友,身有屎 ?

引用:
原帖由 劉婕 於 2018-3-22 02:41 PM 發表

應該係,佢而家國際化,屈習大大想做宇宙大王

引用:

黃痴瘋同巫婆啦,苦肉計最佳對象,馮敬仔講嘅對林佢可能啱用!

引用:
原帖由 一野吉爆你 於 2018-3-22 03:12 AM 發表
日前某國有個雙面特攻收左皮,仲老屈對家理由竟然係因為收皮用品係得對家有,嘩對家豬到一定要全世界都知自己先有既野去做野,刀仔唔得槍唔得開車撞唔得,真係全世界都係傻仔。依家黃C腳軟,嘩! 咁都得 下次直頭係香 ...
寫好啲中文先出貼啦!
白話字太多。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]