• 瀏覽: 8,841
  • 回覆: 25
正印與小三碰上會怎樣?陳自瑤則選擇這樣......這顯示正印不夠大方還是小三太過進擊,未知江嘉敏又何…

正印同小三?正印又老又乾點同卜卜脆比???我係啊信對住只又老又乾既正印都冇性趣啦!況且又生過d身材硬件鬆哂肉質鬆哂下墜哂邊好令人 抗拒的!

新聞來源連結:

http://s.nextmedia.com/magazine/r.php?a=2_577372_0&i=20180320

當年YOYO對腳都好正,中學時晚晚對住佢J
肛交吻反而J唔落

Yoyo其實仲keep得好好,樓主咁寫都得,真係痴膠線!

引用:
原帖由 阿記狂徒 於 2018-3-21 08:47 AM 發表
當年YOYO對腳都好正,中學時晚晚對住佢J
肛交吻反而J唔落
係!就算now , 江都差幾班

痴線,好多人妻keep得好好架,挽吓手服待好過後生女。

樓主父親對住母親係咪都係咁呢?女人當然會老,但陳小姐未到你所講地步

識玩梗係要肛交吻吖仲駛問

Yoyo堅正

當然要YoYo la

係咪反映出睇毒果讀者嘅質素?咁樣去奚落一個共歷患難、為自己生了兩個小孩的女人,是人說的話嗎?這是不懂感情、只知交配的畜性才會有的想法!

引用:
原帖由 水底回收的豬豬 於 2018-3-21 09:05 AM 發表
Yoyo其實仲keep得好好,樓主咁寫都得,真係痴膠線!
你無戴眼鏡?佢塊面d肌肉又鬆馳又乾老態出哂黎啦!

引用:
原帖由 拉米西斯 於 2018-3-22 08:50 AM 發表
痴線,好多人妻keep得好好架,挽吓手服待好過後生女。
唔好玩啦!人妻我認同服務好!但摸上插下你就知年青同未生過既重大分別!唔係點解個個要比$玩妹仔

引用:
原帖由 zoker123 於 2018-3-22 10:40 AM 發表
識玩梗係要肛交吻吖仲駛問
年青波仔都 挺d!

鍵盤翻頁
左右