• 瀏覽: 3,193
  • 回覆: 6
+2
污合之眾

引用:
原帖由 liuliye2 於 2018-3-20 03:29 PM 發表
無意中係法輪功嘅遊行畫面中睇到,佢哋D行李箱上面寫住「日本」,先知道原來呢班攪屎棍係來自日本嘅,諗諗下真係覺得幾火起!李洪志你係唔係唔知當年D蘿蔔頭係點樣侵略我哋國家,到處燒殺搶掠,乜衰 ...
義勇軍進行曲作曲聶耳者一樣勾結日本羅匐頭,依閣下之見係咪一樣下流無底線?

引用:
原帖由 liuliye2 於 2018-3-20 03:29 PM 發表
無意中係法輪功嘅遊行畫面中睇到,佢哋D行李箱上面寫住「日本」,先知道原來呢班攪屎棍係來自日本嘅,諗諗下真係覺得幾火起!李洪志你係唔係唔知當年D蘿蔔頭係點樣侵略我哋國家,到處燒殺搶掠,乜衰 ...
黃絲藍絲好多崇日人
假設甲午戰爭、抗日戰爭重新打響,“維持會”“皇協軍”會不會再度登場?

引用:
支持日本的黃絲藍絲, 你地覺得日本關你咩事??
旅順大屠殺(四天殺2萬) 南京大屠殺(6周殺30萬) 廠窖大屠殺(三天殺三萬) 潘家戴莊慘案(三天殺1280人) 平頂山慘案(殺3000人) 浙江大屠殺(三個月殺25萬)

引用:
原帖由 paoon 於 2018-3-20 05:37 PM 發表

義勇軍進行曲作曲聶耳者一樣勾結日本羅匐頭,依閣下之見係咪一樣下流無底線?

卿本佳人,奈何作賊

引用:
原帖由 paoon 於 2018-3-20 05:37 PM 發表

再沒有比愛國心,更便宜、更方便販賣的道具了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]