• 瀏覽: 6,113
  • 回覆: 107
  • 追帖: 1
+2
大多數感恩節故事的角度都是從當時的英國人出發,很少有印第安人的版本。如果要了解印第安人的「感恩節」,得從他們的他們的歷史開始說起。美洲大陸被發現后,印第安人的災難就開始了。歐洲人無意間帶來了天花病毒,造成了當時90%印第安人的死亡。

當年印第安人俾食物你班英格蘭移民,救番5月花號班仆街,你班仆街走去屠殺印第安人,佔奪埋人地個國家,仲虛偽到整個感恩節 明明係印第安人既受難節,你班仆街話感恩 呢班英格蘭後裔,天生就有邪惡同虛偽既基因

長春圍城戰術是解放軍要餓死城內國軍,採取包圍戰略,可惜就連城內數十萬老百姓一同餓死,場面非常慘烈.

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2018-3-22 12:48 PM 發表

邪教L竟然當一個活生生賤蝗李洪志有神通,做埋d咁低b嘅事,究竟你地點面對自已家人同fd?
五毛可以獲得五角五毛加油

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2018-3-22 12:48 PM 發表

邪教L竟然當一個活生生賤蝗李洪志有神通,做埋d咁低b嘅事,究竟你地點面對自已家人同fd?
低渣五毛加油

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2018-3-22 12:53 PM 發表

毛澤東真抗日,佢冇嘢對吾住二戰中枉死的中國人,
蔣介石係日本人契弟,對日本打仗每仗必敗,喪權辱國,任由同胞被姦死而不顧,不過佢這類畜生冇人性,佢吾會內咎
加油
可以獲得五角

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2018-3-22 12:59 PM 發表

你去信邪教除咗俾人歧視做賤民之外,仲可以得到d咩?
可以獲得五角低渣五毛加油

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2018-3-22 01:01 PM 發表

乜蔣介石呢隻畜生有積極抗日咩?乜佢對得住被佢遺棄嘅南京寃魂咩?解釋下
蔣介石唐生智是仆街是畜生
自1937年12月13日至1938年2月期間, 南京50,000多名已放下武器的國軍戰俘和250,000至300,000名毫無武裝的平民(其中包括婦女,老人和兒童)被攻城日軍血腥屠殺
南京大屠殺期間南京守軍十余萬在哪裡唐生智在哪裡蔣介石在哪裡
蕭山令一人身兼六職以身殉國 南京城陷在即唐生智他本人卻不顧自己立下的“與南京共存亡”的誓言,倉皇地渡江出走了 蔣介石一早逃出 南京守軍十余萬被日軍俘虜 50000

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2018-3-22 01:01 PM 發表

乜蔣介石呢隻畜生有積極抗日咩?乜佢對得住被佢遺棄嘅南京寃魂咩?解釋下
日本人正仆街仆街仆街

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]