• 瀏覽: 67,242
  • 回覆: 417
  • 追帖: 6
+6
【魂斷汀角路】車cam直擊3車相撞一刻 目擊者:第2個鐵騎士打咗個斛斗
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20180318&s=10829391&a=57964038

個女司機害死人 好似條路佢既 想轉灣就轉灣

假日司機以為落場

應係私家車唔啱!

引用:
原帖由 tinnit 於 2018-3-19 12:16 AM 發表
應係私家車唔啱!
佢冇望下對面有冇車就轉灣 佢根本危險架駛

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2018-3-19 12:17 AM 發表

佢冇望下對面有冇車就轉灣 佢根本危險架駛
連轉右燈都冇打!

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2018-3-19 12:12 AM 發表
【魂斷汀角路】車cam直擊3車相撞一刻 目擊者:第2個鐵騎士打咗個斛斗
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20180318&s=10829391&a=57964038

女司機害死人?番睇影片白色私家車個司機係男人
從片中所見,當時白色的私家車右轉時......睇都唔睇就轉灣

每逢星期六晚實有人喺大埔公路飛車,嘈到冇覺好瞓,每到星期日,市區啲人個個走晒入大埔,攪到大塞車,假日車主唔熟路,手車又屎,廣福道迴旋處個個禮拜都撞車,都唔知為乜一定要入大埔!

引用:
原帖由 bhyeung 於 2018-3-19 03:36 AM 發表
每逢星期六晚實有人喺大埔公路飛車,嘈到冇覺好瞓,每到星期日,市區啲人個個走晒入大埔,攪到大塞車,假日車主唔熟路,手車又屎,廣福道迴旋處個個禮拜都撞車,都唔知為乜一定要入大埔!
市區既人唔應該入大埔?你入市區就無問題?

女人揸車係差d(雖然唔係全部)但揸電單車就一定危險

引用:
原帖由 kwk888 於 2018-3-19 03:50 AM 發表

市區既人唔應該入大埔?你入市區就無問題?
任何人都有自由,去邊都得,但如果個個星期六晚你屋企出面都有賽事,星期日由六點開始,不停有哈利電單,法拉利,保時捷……車隊巡遊,迴旋處撞車塞到出唔街,睇下閣下會點?

引用:
原帖由 bhyeung 於 2018-3-19 06:28 AM 發表

任何人都有自由,去邊都得,但如果個個星期六晚你屋企出面都有賽事,星期日由六點開始,不停有哈利電單,法拉利,保時捷……車隊巡遊,迴旋處撞車塞到出唔街,睇下閣下會點?
有賽車你應該報警 但不能講市區車不應入大埔

警已經報到口臭,區議員都無能為力,針唔拮到肉唔知痛,我出市區都唔揸車,我搭港鐵。

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2018-3-19 00:12 發表

片段中果個好似係男司機,轉灣冇打指揮燈,而且係揸得好慢一般比人感覺好慢就係安全果種。

轉灣唔打燈,私家車錯晒,對面電單車已經到,點sup.

揸兩個轆幾時都蝕底
換轉係泥頭車 結局…………!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]