• 瀏覽: 23,819
  • 回覆: 256
+9
低b犯賤。總之大陸是邪惡的.....
Me 世代,自我為中心自以為是!

引用:
原帖由 如果我變成回憶 於 2018-3-18 04:41 PM 發表
樓主 中晒 黃絲毒
無藥可救
中毒嘅係樓主親人

低能弱智無得醫,送去垃圾焚化爐!

引用:
原帖由 highbury64 於 2018-3-18 02:45 PM 發表
游b宣誓被DQ單case,法官都講咗宣誓吾formal吾真誠都可以DQ, 而香港議員,甚至八大學生會宣誓都係舉起三隻手指,但係習仔舉起嘅係拳頭,咁樣係咪做錯咗?係咪破壞咗莊嚴性? 港區人大係咪要盡責任司 ...
又一個自大黃L,以為香港標準就係國際標準

引用:
原帖由 瑪卡 於 2018-3-18 03:40 PM 發表
人低能真係無得救
不能認同更多

引用:
原帖由 強項出口術 於 2018-3-18 06:27 PM 發表

小朋友,唔明唔緊要,虛心D問下人,唔係下下用敵對質疑態度審度別人。

知你懶,比埋例link你解讀。

http://hk.on.cc/cn/bkn/cnt/news/20180317/mobile/bkncn-20180317174858277-0317_05011_001.html

習近平、王岐 ...
多謝ching,學到野

引用:
原帖由 highbury64 於 2018-3-18 02:45 PM 發表
游b宣誓被DQ單case,法官都講咗宣誓吾formal吾真誠都可以DQ, 而香港議員,甚至八大學生會宣誓都係舉起三隻手指,但係習仔舉起嘅係拳頭,咁樣係咪做錯咗?係咪破壞咗莊嚴性? 港區人大係咪要盡責任司 ...
佢舉拳頭宣誓,說明佢有權DQ人地,即包括中國同香港的議員,但唔可以DQ其他國家的議員

引用:
原帖由 TKO-RL 於 2018-3-19 09:27 AM 發表

又一個自大黃L,以為香港標準就係國際標準
又一個自大(日本)黃L,以為香港標準就係國際標準

大6鍾意抄人.但又炒一半自己加白癡一半,你地睇大6將股市紅綠掉轉來滿足自己就知道,QQ一班

去俄羅斯小普京9霸個位啦

引用:
原帖由 瑪卡 於 2018-3-18 03:40 PM 發表
人低能真係無得救
係低能兼有精神病,又唔去求醫,可憐      

黃絲弱智腦殘係常識  

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]