• 瀏覽: 10,320
  • 回覆: 71
引用:
原帖由 宇宙肥肥手袋 於 2018-3-21 10:46 AM 發表

如何邪呢?

有以下的特徵嗎?
共産共妻,抄家滅族殺人放火,教人互相鬥爭,互相殘殺,互相批鬥,父母兄弟姐妹都要互相殘殺的?
從宗教層面都是導人向善,不會對任何政權咒罵,嘅然講到教主超然物外,又何苦為眼前憤憤不平。
耶穌話一粒麥子若不落在地裏死了,仍舊是一粒麥子,若死了,就會結出許多子粒。
釋迦牟尼就捨身成佛,普渡眾生。
類似法輪功潑婦駡街的宗教,大家自己諗?

引用:
原帖由 SOMA1963 於 2018-3-18 09:58 PM 發表

中共有十幾億地下黨員, 你唔知咩?
全中國都係十幾億人
即糸全中國都糸共產黨員
既然係地下黨員
咁退嚟做乜嘢??

傻嘅先會信

引用:
原帖由 宇宙肥肥手袋 於 2018-3-21 10:46 發表

如何邪呢?

有以下的特徵嗎?
共産共妻,抄家滅族殺人放火,教人互相鬥爭,互相殘殺,互相批鬥,父母兄弟姐妹都要互相殘殺的?
欲練神功必先自宮, 你切咗未先?

仲有地下黨員?以前民國政府捉共黨就話唔見得光要轉地下,依家都執政咯仲地咩下先。

我射一射,個數即刻夠

引用:
原帖由 宇宙肥肥手袋 於 2018-3-19 01:32 PM 發表

看維基一些六毛狗專門裝聾扮啞又扮盲。
喂……你幾時飛仙喔?俾個性體大家開下眼界啦!

引用:
原帖由 宇宙肥肥手袋 於 2018-3-20 04:59 PM 發表

全港澳的資本家,地主,企業家,剝削者都給老共攏壟籠絡去做什麽政協委員了。你想裝蒜嗎?
閣下的文筆語氣比中共更「共產黨」喎,莫非地下黨員?

車輪功最叻車大炮

法輪雙修?係咪性交轉運?

個教主又話自己佛誕生日,又話自己有超能力,專呃三四線教育水平低既人同農民,講到自己好神通法力無邊,講到自己變種特工磁力王同X博士咁L勁,但又要怕龜縮國外,寫書賣野大賺特賺,呃下鬼佬。搞到D人有病又唔睇醫生練埋佢D神功。其實信佛教咪仲正統,佢D初級氣功打座不如正正經經跟正派學好過拉。之前見過佢D學員派埋D法輪濕九卡比人,仲同人講話唔掉得掉左佛祖會懲罰你。呢d呃神騙鬼既人,罰都罰你班神棍先拉,成班係出面拋頭路面,個教主係國外賺到笑un un 腳嘆世界

引用:
原帖由 bensonchow 於 2018-3-21 01:09 PM 發表
仲有地下黨員?以前民國政府捉共黨就話唔見得光要轉地下,依家都執政咯仲地咩下先。
冇地下黨員, 邊有三億退黨.

其實法論功早就被中共收編。美國佬每年貢獻法論功咁多錢,輪子又幫美國佬做咗乜嘢事呢?除了天天喊三退保平安,喺主要練功出醜醜,在在都俾全世界嘅人笑。就算李明博都有做D事呀,輪子又有乜貢獻。
輪子喺中共放出去嘅臥底,消耗美國政府嘅錢養廢物,處處出醜打臉美國佬。

引用:
原帖由 alexpkmkg 於 2018-3-19 12:28 PM 發表
法輪功都信果d就真係食得屎啦!
黃絲狗佔中失敗只可以勾結邪教組織顛覆國家政權

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]