• 瀏覽: 10,330
  • 回覆: 71
引用:
原帖由 李白想靜靜 於 2018-3-18 11:51 AM 發表
咁多年嚟,法輪功喺香港借各種話題搞搞震,霸佔公用活動場地,宣傳所謂真相,仲嗌埋D真善忍的爛鬼口號。依家又搞埋乜「三億退黨」活動,大紀元官網數字話仲差40萬人就夠三億,唔通你哋一日可以穩到 ...
法輪功本身最愛呃人, 李大教主佛法無邊,全宇宙最勁的佛, 放一個屁都可以消滅共產黨啦, 使鬼成日市威遊行!!
如李大教主不能放一個屁就可以消滅共產黨, 那咪法輪功做假....

引用:
原帖由 宇宙肥肥手袋 於 2018-3-21 06:58 AM 發表

六毛黨是三退啊!知道什麽叫三退嗎?
你講法輪三退鬧劇嗎?
https://www.youtube.com/watch?v=tscXvLxTQXA

引用:
原帖由 宇宙肥肥手袋 於 2018-3-20 04:59 PM 發表

全港澳的資本家,地主,企業家,剝削者都給老共攏壟籠絡去做什麽政協委員了。你想裝蒜嗎?
董伯, 何厚華和CY剝削過你什麼呢?

引用:
原帖由 宇宙肥肥手袋 於 2018-3-21 06:58 AM 發表

六毛黨是三退啊!知道什麽叫三退嗎?
對法輪功完全無興趣,不用話我知。你對佢有興趣的話,go ahead.

引用:
原帖由 alanfkl 於 2018-3-20 11:14 PM 發表
法輪功為左交數,下年會把業務增長十倍,下次會話30億黨員退黨了。
交數給誰?

引用:
原帖由 宇宙肥肥手袋 於 2018-3-21 10:26 AM 發表

交數給誰?
咪你e d對佢咁忠誠的信徒囉!

引用:
原帖由 劉婕 於 2018-3-21 09:33 AM 發表

又眼紅人家到海外取經, 人家去賺外匯, 送回家鄉搞建設你有這本事嗎?
你口中的低端比你更懂得建設社會, 你豈不是連低端人口也不如
想斷章取義嗎?

「一大堆共産式的廢言廢語去欺騙一些低端人口,」
低端的人口就留在大陸。

「然後幾乎所有共剷高官的家屬就趁機移民海外,歐美諸國,包括所有共剷高官的子女家屬等等。」

共剷高官的子女就萬歲口不停,背後偷偷走,遠走去到歐美帝國主義的剝削國家賴死下來。

引用:
原帖由 劉婕 於 2018-3-21 09:46 AM 發表

董伯, 何厚華和CY剝削過你什麼呢?
你老毛老共不是説凡是有錢的人都是剝削階級嗎?你又忘記了毛語錄了?

引用:
原帖由 alanfkl 於 2018-3-21 10:29 AM 發表

咪你e d對佢咁忠誠的信徒囉!
不用吧!沒著數的!

法輪功,由前到後,由教義到李洪志,全部係邪教模式。

引用:
原帖由 JOE1136 於 2018-3-21 10:38 AM 發表
法輪功,由前到後,由教義到李洪志,全部係邪教模式。
如何邪呢?

有以下的特徵嗎?
共産共妻,抄家滅族殺人放火,教人互相鬥爭,互相殘殺,互相批鬥,父母兄弟姐妹都要互相殘殺的?

引用:
原帖由 宇宙肥肥手袋 於 2018-3-21 10:46 AM 發表

如何邪呢?

有以下的特徵嗎?
共産共妻,抄家滅族殺人放火,教人互相鬥爭,互相殘殺,互相批鬥,父母兄弟姐妹都要互相殘殺的?
不如你問下基督教,天主教,佛教,道教,佢地認為法輪功是什麼吧!

引用:
原帖由 宇宙肥肥手袋 於 2018-3-21 10:34 AM 發表

你老毛老共不是説凡是有錢的人都是剝削階級嗎?你又忘記了毛語錄了?
我冇讀過毛語錄噃....
你咁熟毛語錄嘅? 原來你好想入共產黨但又入唔到, 所以唱衰?

引用:
原帖由 宇宙肥肥手袋 於 2018-3-21 10:31 AM 發表

想斷章取義嗎?

「一大堆共産式的廢言廢語去欺騙一些低端人口,」
低端的人口就留在大陸。

「然後幾乎所有共剷高官的家屬就趁機移民海外,歐美諸國,包括所有共剷高官的子女家屬等等。」

共剷高官的子女 ...
又話人低端, 又話人移民海外,歐美諸國, 咁即低係話移民歐美係向下流, 留在國內才是上等人嗎?

引用:
原帖由 宇宙肥肥手袋 於 2018-3-21 10:46 AM 發表

如何邪呢?

有以下的特徵嗎?
你係反共就反共,這是你政治立場,唔係個個反共的都係朋友,無謂幫法輪功吧!你幾時見到泛民會為法輪功站台,有冇同法輪功為伍。泛民人士又如何睇法輪功?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]