• 瀏覽: 10,306
  • 回覆: 71
咁岩睇到師兄個POST, 好奇去維基同百度睇下

2016年中國共產黨有產員八千幾萬人, 佢地可以有3億人退黨都算利害, 法輪功就係愛呃人

有請波縮!
再請肥手袋!

引用:
原帖由 big_joe_b 於 2018-3-18 01:59 PM 發表

2016年中國共產黨有產員八千幾萬人, 佢地可以有3億人退黨都算利害, 法輪功就係愛呃人
中共有十幾億地下黨員, 你唔知咩?

引用:
原帖由 SOMA1963 於 2018-3-18 09:58 PM 發表

所有中國人都係,海外華僑都係

我都幫手退過1萬人

法輪功都信果d就真係食得屎啦!

其實輪子係屬於我黨戰忽局旗下用來迷惑外國人嘎,哈哈,死輪子,傻槓槓

引用:
原帖由 big_joe_b 於 2018-3-18 01:59 PM 發表

看維基一些六毛狗專門裝聾扮啞又扮盲。

引用:
原帖由 宇宙肥肥手袋 於 2018-3-19 01:32 PM 發表

好心你回歸現實唔好再信埋呢類邪教, 唔通你估你可以飛升宇宙咩. 你估共產黨個個阿貓阿狗都入得架, 法輪功就真係貓狗奇類先會入既邪教, 係唔係食得多迷幻野產生幻想呢

引用:
原帖由 宇宙肥肥手袋 於 2018-3-19 01:32 PM 發表

你身為代言人,我對你的表現非常失望!

引用:
原帖由 李白想靜靜 於 2018-3-18 11:51 AM 發表
咁多年嚟,法輪功喺香港借各種話題搞搞震,霸佔公用活動場地,宣傳所謂真相,仲嗌埋D真善忍的爛鬼口號。依家又搞埋乜「三億退黨」活動,大紀元官網數字話仲差40萬人就夠三億,唔通你哋一日可以穩到 ...
樓主?何謂三退?

引用:
原帖由 SOMA1963 於 2018-3-18 09:58 PM 發表

你應該問樓主何謂三退?

引用:

做唔到真正共產黨員, 要做地下黨員, 証明好想做共產黨員, 又點會咁捨得退黨?

引用:
原帖由 劉婕 於 2018-3-19 06:32 PM 發表

做唔到真正共產黨員, 要做地下黨員, 証明好想做共產黨員, 又點會咁捨得退黨?
做共慘黨只想拿利益,退黨是良心發現想退岀獸的印記,暗中退的,沒有人知道的。

你退了沒有?你想退嗎?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]