• 瀏覽: 2,139
  • 回覆: 14
+3
美國簽署與臺灣交往法案,國防部深夜強力發聲
https://www.youtube.com/watch?v=oKJmy5_7-u0進入香討影片區

出聲不如打一次吖?試下拘留美國般母啦好母?

中美大戰無好處
美國玩臺灣
中國支持巴勒斯坦立國打殘以色列
中國賣軍備去新波斯全食中東

引用:
原帖由 愚人之石 於 2018-3-18 09:03 AM 發表
腦殘
咁易打仗
你仲可以係到鳩UP咩

引用:
原帖由 愚人之石 於 2018-3-18 09:03 AM 發表
得,你叫試下老尾航母直駛入中國,掉頭走就正屎忽鬼!!!

食住花生睇吓強勢習爺點出招先.

引用:
對。口水戰抗議是沒有用的,祗讓人得寸進尺,實實在在回應才是硬道理。再者,如不敢。請免開金口示弱。

前幾日有毛五出貼話美國唔敢簽法案,現在簽咗又想點。

引用:
原帖由 香江強國人 於 2018-3-18 02:48 PM 發表
個件狗餅大大個家凶老美唔敢簽!簡直白痴!話人唔敢?唔該那廢柴出來解釋一下!!!!!!

引用:
原帖由 香江強國人 於 2018-3-18 02:48 PM 發表
挑!出貼話唔敢簽個條五毛係你地黃畜分身扮嘅噃,
自己出膠貼,自己摑自己,自殘傷敵?林子健上身?
效果亦一如林子健...  一樣搞笑。

引用:
原帖由 高大幼稚的核心 於 2018-3-18 16:35 發表
個件狗餅大大個家凶老美唔敢簽!簡直白痴!話人唔敢?唔該那廢柴出來解釋一下!!!!!!
竟然有人凶到老美?
勁!
真英雄!

引用:
原帖由 高大幼稚的核心 於 2018-3-18 04:35 PM 發表

大比釘左十字架未

引用:
原帖由 高大幼稚的核心 於 2018-3-18 04:35 PM 發表

係呀!就係呢條廢柴狗餅,屌柒佢啦!

附件

Clipboard01.jpg(134.18 KB)

[quote]原帖由 Iri 於 2018-3-18 09:31 AM 發表
中美大戰無好處
美國玩臺灣
中國支持巴勒斯坦立國打殘以色列
中國賣軍備去新波斯全食中東

[/quote]

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]