• 瀏覽: 12,909
  • 回覆: 15
無論牠們說什麽,其實都可以用奴性來解釋
引用:
原帖由 hkg1842 於 2018-3-17 11:43 PM 發表
大家都知道 普遍中華人民共和國人 的所作所爲、所想所說, 都跟 現代人類文明背道而馳 。。。

牠們 明明說好了 台灣是屬於 中華人民共和國的。

現在 偉大領導人 侵侵既用關稅 來懲罰 ...
因爲川普喜歡台灣。

引用:
原帖由 skytra 於 2018-3-20 12:31 AM 發表

hkg1842 你隻戀殖奴今晚又正常返
居然說出人話"台灣是屬於 中華人民共和國的"
佢係扮香港人嘅低端台灣匪蛙打手

引用:
原帖由 hkg1842 於 2018-3-17 11:43 PM 發表
大家都知道 普遍中華人民共和國人 的所作所爲、所想所說, 都跟 現代人類文明背道而馳 。。。

美國自訂的內部法律,情況如中共的反分裂國家法

引用:
原帖由 skytra 於 2018-3-20 00:31 發表
hkg1842 你隻戀殖奴今晚又正常返
居然說出人話"台灣是屬於 中華人民共和國的"
佢一時一樣,
爲咗盲反,佢個立場係冇立場。

引用:
原帖由 skytra 於 2018-3-21 16:58 發表
台灣現在好唔掂

不如蔡英文學下日本帶頭拍AV

咁就可以救下台灣經濟 唔需下下都依靠大陸

咁美國人實排隊去台灣旅行睇蔡英文  

台灣旅行法
English蔡帶頭拍AV嘅話,台灣就真係萬劫不復喇...

樓主我又唔係幾明了,就係原來台灣人係唔可以去美國的嗎?還是美國人唔可以去台灣,所以現在出了個台灣旅行法,令到可以通行?
又廣州人又幾時唔可以去美國呢?要出個廣州旅行法先可以去?

請注意:中國人並不是都是反人類文明的,反人類文明的只有共產黨及其走狗五毛黨。

請樓主以後注意用詞,罵共產黨和五毛黨,不要帶着其他中國人。

引用:

侵侵明顯係R爛腳 正一屎膾佬
漢奸走狗點個腦裝屎既,點會明

美國好似喺廣州,重慶等二三線城市有大使館,當然北京也有啦!
因為美國承認台灣喺中國嘅一部分,美國不能與台灣有官方直接往來,所以臺美官員不能直接往來,所以美國佬要制定特別法來讓臺美官員可以互訪。不過這個特別法嘅前提居然還是承認台灣是中國的一部分。真喺笑能死。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]