• 瀏覽: 5,670
  • 回覆: 69
如果拎住300幾億美金退休都算係失敗者,甘我都好想做失敗者

引用:
原帖由 highbury64 於 2018-3-18 05:18 PM 發表

咁佢又話唱佢切脂嘅人冇常識?一係出圖一係道歉
算啦,我地只喺一個小市民,無謂勞氣啦

引用:
原帖由  highbury64於 2018-3-17 00:23 發表
廢老+x個頭近都吾敢講真話,切脂又敢認,仲話批評佢離開中國嘅人冇常識,又話自己投資幾百億喺南海天然氣,你大我牙,蘋果財經,華爾街日報都冇提過呢樣嘢,仲吾係心虛?
臨到退休都吾敢批評習仔 ...
highbury64 淨係度開post, 連李嘉誠個名都唔敢講, 你何止係失敗者, 直頭係垃圾

引用:
原帖由 highbury64 於 2018-3-18 03:22 PM 發表

大陸都話佢切脂,佢仲死撐話冇,呢加邊個要食藥?
全港都話佔中係違法啦!你咪又死撐話無!

李+x係廢老?好想知你有幾大成就吾通係三日吾埋兩日開啲膠post?

好好奇樓主有咩成就同底氣,批評李生係一個失敗者?

引用:
原帖由 highbury64 於 2018-3-17 12:23 AM 發表
廢老+x個頭近都吾敢講真話,切脂又敢認,仲話批評佢離開中國嘅人冇常識,又話自己投資幾百億喺南海天然氣,你大我牙,蘋果財經,華爾街日報都冇提過呢樣嘢,仲吾係心虛?
咁你就最叻啦?有人地甩一塊腳皮咁多身家未?

咁你又做過d咩?係咪人生更精彩

引用:
原帖由 highbury64 於 2018-3-17 12:23 AM 發表
最叻係你,成哥退左代佢做下個香港首富一定係你啦,加油呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]