• 瀏覽: 6,667
  • 回覆: 30
  • 追帖: 2
廣告嚟㗎?

好笑

豆皮炎依家成日公開道歉,但卻叫其他人公開批評話佢果班人契弟,話做咩唔早D提醒佢云云......

下?當日你同豬西迪一齊果陣,你會聽其他人意見嗎?

引用:
原帖由 60土共 於 2018-3-17 10:03 AM 發表
廣告嚟㗎?
廣咩告呀..

看到林鄭出賣藍絲, 2016選舉兩極已定型, 決心長在深圳生活離開香港

香港已成第三產業低端城市, 2016定了工業革命第四代後, 香港注定會慢慢被商業殘殺

看到香港焦土, 仆街, 不爽嗎?? 不能嗎?

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2018-3-17 10:06 AM 發表
豆皮炎依家成日公開道歉,但卻叫其他人公開批評話佢果班人契弟,話做咩唔早D提醒佢云云......

下?當日你同豬西迪一齊果陣,你會聽其他人意見嗎?
笑泛民已悶, 非常悶的那一種..

選了朱西迪及俊宇做票王的選民, 才是硬膠弱智... ..

百9幾萬,我唔信咁多硬膠,我覺得舐西佔多數,舐西舐咗幾十年,冇得佢舐慘過想死,就係呢班永遠投建制對家,切身利益也

引用:
原帖由 Sqdai2014 於 2018-3-17 11:39 AM 發表
百9幾萬,我唔信咁多硬膠,我覺得舐西佔多數,舐西舐咗幾十年,冇得佢舐慘過想死,就係呢班永遠投建制對家,切身利益也
那反了什麼出來?? 還有爭取民主, 爭了什麼?

就是說此班人硬膠膠

重點不是笑泛民
而是笑選民

引用:
原帖由 thank-777 於 2018-3-17 11:44 AM 發表

那反了什麼出來?? 還有爭取民主, 爭了什麼?

就是說此班人硬膠膠

重點不是笑泛民
而是笑選民
選票拒中嘛,都可以話係另一種硬膠嘅

引用:
原帖由 Sqdai2014 於 2018-3-17 12:33 PM 發表

選票拒中嘛,都可以話係另一種硬膠嘅
拒了什麼中? 支持無限制國內人來港
支持來港第一年就有綜援

還說什麼咩柒含淚投

不是選民傻, 又是什麼?

really? Let me watch it later

引用:
原帖由 mchan12 於 2018-3-17 02:12 PM 發表
really? Let me watch it later
一定要看

引用:
原帖由 thank-777 於 2018-3-17 10:08 發表

廣咩告呀..

看到林鄭出賣藍絲, 2016選舉兩極已定型, 決心長在深圳生活離開香港

香港已成第三產業低端城市, 2016定了工業革命第四代後, 香港注定會慢慢被商業殘殺

看到香港焦土, 仆街, 不爽嗎?? 不能嗎 ...
我覺得林鄭出來
向黃營伸橄欖枝
黃營當佢臭四之後
下期出個格殺勿論既特首
黃營係完全無借口

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2018-3-17 03:35 PM 發表

我覺得林鄭出來
向黃營伸橄欖枝
黃營當佢臭四之後
下期出個格殺勿論既特首
黃營係完全無借口
真係唔好怪林鄭向黃營伸橄欖枝,今次補選建制派有咁好成績都係因為社會上政治對立氣氛大減,林鄭咁做係幫緊建制派。反而梁振英嘅強硬對立俾泛民好多選舉子彈。

引用:
原帖由 LogisticsAir 於 2018-3-18 10:12 AM 發表

真係唔好怪林鄭向黃營伸橄欖枝,今次補選建制派有咁好成績都係因為社會上政治對立氣氛大減,林鄭咁做係幫緊建制派。反而梁振英嘅強硬對立俾泛民好多選舉子彈。
曾權和諧年代, 建制選舉有好過嗎??

今次是梁英dq 決斷, 才有補選
亦有泛民本土內鬥才益了九西

到真係選舉時
咪又係咩咩柒柒建制投不過也要含撚投

不要美化林鄭的軟弱及長年錯判

香港低端第三產業城市沒得救

引用:
原帖由 thank-777 於 2018-3-18 10:56 AM 發表

曾權和諧年代, 建制選舉有好過嗎??

今次是梁英dq 決斷, 才有補選
亦有泛民本土內鬥才益了九西

到真係選舉時
咪又係咩咩柒柒建制投不過也要含撚投

不要美化林鄭的軟弱及長年錯判

香港低端第三產業城市沒得救
你試下今次補選仲係梁振英做特首?可能連工能組別都輸埋!香港人從來受軟唔受硬,林鄭依家嘅取態先最幫得到建制派。泛民最鐘意有鬥爭,咁先有政治議題可以炒,佢哋係最想梁振英做特首!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]