• 瀏覽: 33,458
  • 回覆: 181
  • 追帖: 3
+4

引用:
原帖由 曹木各 於 2018-3-16 09:29 AM 發表
http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20180314/_2018031417414786626.jpg

一名日本男生到夏威夷當交換生,卻慘遭寄宿家庭女主人性侵,該婦被控7項性侵罪,保釋金高達60萬美元 (約468萬港元)。

...
如果唔係來讀書,申唔申請到寄宿?

日藉媽媽好有成熟女人味, 個衰仔著數哂!

性飢渴

引用:
原帖由 tinnit 於 2018-3-16 08:16 PM 發表
日藉媽媽好有成熟女人味, 個衰仔著數哂!
正常16歲𡃁仔求之不得啦,呢條友應該係菊花全同道中人,所以報警

我都想比佢性侵

變態

日系av「寄宿媽媽」

堅定流?日本av通常都係那些16歲學生攪友達老母及群插老師喎!

16歲廢青可以俾件36歲姦到?唔係好信囉。

不過,係假髮咁天真先信。

有冇資料講下兩者的身高比較?

如果學生體形仲大隻過那女人,好大機會是見外國有得收罰款的案例,就來個依樣葫蘆。

yamete

引用:
原帖由 wasana 於 2018-3-16 08:21 PM 發表
故事有問題!
會唔會見到條細路啫仔硬,
想幫佢舒服D
有可能
但故事無講,e個 寄宿媽媽 可能係 性虐待狂

2017 年 10 月時,因為腦部受傷無法自行下床,清水就趁這個機會性侵他長達 4 個月時間,期間甚至毆打他數十次。

引用:
原帖由 曹木各 於 2018-3-16 09:29 AM 發表

一名日本男生到夏威夷當交換生,卻慘遭寄宿家庭女主人性侵,該婦被控7項性侵罪,保釋金高達60萬美元 (約468萬港元)。

...
刁!日本AV要有新思維.新劇情.好事!

鍵盤翻頁
左右