• 瀏覽: 10,228
  • 回覆: 103
香港微信已無優惠, 什麼利是我都囉晒, 即刪

據了解微信支付一直積極參與與當地多家銀行和商舖合作。特別是春節期間微信支付在香港撒幣1000萬港幣,促使2月份新增註冊用戶數急劇上升,已有逾百萬港人開啟微信支付電子錢包功能。與支付寶借力長和集團走捷徑不同,移動支付市場,

新聞來源連結:
https://www.toutiao.com/a6531333328073654788/?tt_from=email&utm_campaign=client_share×tamp=1521106215&app=news_article&utm_source=email&iid=28078538194&utm_medium=toutiao_ios

好似仲未完晒喎....仲見到微信支付在759買滿30即減10蚊既廣告

引用:
原帖由 lovetohea 於 2018-3-15 05:38 PM 發表
好似仲未完晒喎....仲見到微信支付在759買滿30即減10蚊既廣告
仲以為柒唔夠有幾巴閉
咪又係用大陸支付,咪又係大台落廣告

七個人一個人有電子錢包功能, 好犀利喎.

引用:
原帖由 lovetohea 於 2018-3-15 05:38 PM 發表
了解下先

8 仔末日鳥。

壓力山大?香港市場大得過大陸?

引用:
原帖由 垃圾草油 於 2018-3-15 06:31 PM 發表
壓力山大?香港市場大得過大陸?
香港比較重要

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2018-3-15 06:29 PM 發表
8 仔末日鳥。
無事

引用:
原帖由 加藤玲奈子 於 2018-3-15 17:32 發表
香港微信已無優惠, 什麼利是我都囉晒, 即刪

據了解微信支付一直積極參與與當地多家銀行和商舖合作。特別是春節期間微信支付在香港撒幣1000萬港幣,促使2月份新增註冊用戶數急劇上升,已有逾百萬港人開 ...
甘多選擇,點解要用支付寶?
唔通因為之前D post係甘話先進,八達通落後?

重有,而家唔見曬呢Dpost喎,係咪八達通又先進返呀

引用:
原帖由 swerner 於 2018-3-16 08:04 AM 發表

有著數就用, 而家有wechat pay 759 買$30 即減$10 優惠

引用:
原帖由 swerner 於 2018-3-16 08:04 AM 發表

用過都知8仔真落後都費事提

引用:
原帖由 054D 於 2018-3-16 12:17 PM 發表

用過都知8仔真落後都費事提
所以我覺得八達通想生存 應該就同其中一間支付平台合作

做佢地GA卡media版

就係八達通只係支付個media 而比錢就link入支付寶或WECHAT PAY個平台

咁先有得生存落去

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]