• 瀏覽: 36,145
  • 回覆: 248
  • 追帖: 2
+8
沙田廣林苑茂林閣一單位發生開槍事件。警員清晨5時許處理一宗家庭糾紛,調查期間一名醉酒男子搶槍,事件中兩名警員受傷,當中一人中槍,一人擦傷,暫時未知誰人開槍。

希望無事啦…

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/ins/instantnews/web_tc/article/20180315/s00001/1521072986614

又有傻佬

咁易俾人搶槍

又係醉酒

引用:
原帖由 AugustineL 於 15/3/2018 10:03 發表
咁易俾人搶槍
醉酒佬令舍大力

假如係美國。。。。

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2018-3-15 09:29 AM 發表
沙田廣林苑茂林閣一單位發生開槍事件。警員清晨5時許處理一宗家庭糾紛,調查期間一名醉酒男子搶槍,事件中兩名警員受傷,當中一人中槍,一人擦傷,暫時未知誰人開槍。

https://fs.mingpao.com/ins/20180315/s0000 ...
呢處實有  有心人話呢條友一定係  yellow C....

引用:
原帖由 港產片係垃圾 於 2018-3-15 10:11 AM 發表
假如係美國。。。。
察佬死左啦....美國~~~

其實一來醉酒佬大力。二來醉左既人好難估到佢下一步做乜。三來如果未搶之前用武力又會俾偉大既黃屍話。。。。

引用:
原帖由 fu3discuss 於 2018-3-15 10:16 AM 發表

察佬死左啦....美國~~~
好難講。  

無咁易搶到

啲幹探平日訓練有素
而且對方還要飲醉咗

可能疑犯有重武器

黃絲佔完中無錢唯有這樣迫阿媽賣樓,牠們邊有人性的。其實揸支假槍去打劫,唔當是持械,否認持械好過搶真槍開槍啦

引用:
原帖由 港產片係垃圾 於 15/3/2018 10:11 發表
假如係美國。。。。
逃生話……掉頭走
今次佢兩個大x鑊至啱

搶槍
係學堂無學?

引用:
原帖由 不死俠 於 15/3/2018 10:17 發表
其實一來醉酒佬大力。二來醉左既人好難估到佢下一步做乜。三來如果未搶之前用武力又會俾偉大既黃屍話。。。。
醉酒佬令舍
大力
多野講
暴燥
I want to leave

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]