• 瀏覽: 3,117
  • 回覆: 36
+3
在立法會補選九龍西選區落敗的姚松炎早上出席電台節目,多名市民致電批評他的選舉工程策略失敗,包括他不熟悉九龍西選區、不落區宣傳、自視過高以及太相信議員朱凱廸的建議。 姚松炎表示,是個人錯誤,不應怪責其他民主派。朱凱廸回應說,姚松炎的競選策略並非由他決定,但認為包括他在內的整個民主派都要為選舉失利負責。

朱生之前又話自己負責, 現在成龍上身, 天下選民都要負責

新聞來源連結:
http://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1385630-20180313.htm

對壞人仁慈等於對社會殘忍
對住D見高拜見低踩無人性的會員 黑名單最簡單直接,以免中陷阱

有競爭有進步
壟斷行業收縮
衆籌比蟲炎去韓國做面貌改善手術啦下次有雞會

朱凱廸係咪傻㗎
咁不如話選民錯啦
輸咗咪輸咗囉
當日屈基嘅時候
咪屈得好爽
話晒都係前輩
半分面都唔俾
引用:
原帖由 羅賤宰 於 2018-3-14 01:51 AM 發表
在立法會補選九龍西選區落敗的姚松炎早上出席電台節目,多名市民致電批評他的選舉工程策略失敗,包括他不熟悉九龍西選區、不落區宣傳、自視過高以及太相信議員朱凱廸的建議。 姚松炎表示,是個人錯誤,不應怪責 ...

淫蟲炎輸咗即刻狗咬狗, 人性醜陋表現無遺.

請問如何負責?又係講完就算?

炎蟲條仆街係大口玲節目度,當面送對靴俾基基叫佢掛靴,根本係自掘墳墓。

請豆皮炎切腹,豬西迪切J以謝罪

引用:
原帖由 廿一號 於 2018-3-14 09:12 AM 發表
請豆皮炎切腹,豬西迪切J以謝罪
唔駛咁嚴重,輸選舉啫

我提議裸跑謝票

引用:
原帖由 省委書記3 於 2018-3-14 09:05 AM 發表
負責睇住蟲仔冇得撈自己就4年袋1700個然後笑鳩蟲仔

on9廿六姑爺仔都要有本錢 妳就可以做X

引用:
原帖由 省委書記3 於 2018-3-14 09:05 AM 發表
我以為佢捐錢資助下輪選舉或宣佈下次唔選....

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2018-3-14 01:51 AM 發表
在立法會補選九龍西選區落敗的姚松炎早上出席電台節目,多名市民致電批評他的選舉工程策略失敗,包括他不熟悉九龍西選區、不落區宣傳、自視過高以及太相信議員朱凱廸的建議。 姚松炎表示,是個人錯誤,不應怪責 ...
都有些因素, 靚仔著數少少!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]