• 瀏覽: 126,945
  • 回覆: 1,062
  • 追帖: 12
+21
黃絲又多一個殺人犯

台灣有極刑

條仔係下三白眼,在相學係殺人之相,上三白和下三白都係殺人之相,四白眼係窮兇極惡,不過我未曾見過四白眼既人

引用:
原帖由 勁舞仔仔 於 2018-3-13 11:21 PM 發表
判死刑岩架啦呢d撚樣 條女幾正甘就完左一生
傷心死個女仔家人,條仔咁暴淚兇殘,現在啲靚仔無性

愛嘅反面

樓上嗰啲 , 又話佔中 , 又話黃絲 , 就嚟去厠所屙唔出都係佔中 , on 9 ! 

引用:
原帖由 男E 於 2018-3-13 10:27 PM 發表
香港女子潘曉穎上月在台北旅遊期間,疑遭男友殺害棄屍,台灣警方晚上尋獲女死者遺體。據悉,兩人疑旅遊期間發生口角,有人疑情緒激動下,將女事主殺害並藏屍行李篋內,運至竹圍捷運站外草叢棄屍。

據悉女事主 ...
而家d人真痴線,鬧交唔使殺人呀

引用:
原帖由 Video 於 2018-3-14 03:22 AM 發表

台灣可以比錢攪掂,死乜嘢
菜菜子收幾多成?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2018-3-13 11:26 PM 發表
其實佔中班友表現到法律第二,唔尊重他人,樣樣唔滿意就凶人,屈人,甚至圍攻欺凌他人,已埋下今天郁下冧友的暴戾禍根。
認同,而且法庭做左個法律不能制裁他們的形像比年輕人。

引用:
原帖由 間條無料 於 2018-3-14 03:56 AM 發表
條仔係下三白眼,在相學係殺人之相,上三白和下三白都係殺人之相,四白眼係窮兇極惡,不過我未曾見過四白眼既人
看圖片. 又真係好似ching所形容的三白眼, 仲疑似好大粒鼻屎, 個樣仲有些凶添.

引用:
原帖由 sun32064700 於 2018-3-14 04:15 AM 發表

認同,而且法庭做左個法律不能制裁他們的形像比年輕人。
犯民當年鼓吹小朋友用血腥手法以刀捅CY 的紙公仔.
長毛多年來議會中的暴力
...........
......
在旺暴之中, 黃絲被警方搜出的各種傷人武器, 及對當時維持治安的差人血腥暴力.

犯民在香港努力埋下血腥暴力的禍根, 根本就係不容否認的事實.

究竟佢係咩人來㗎?自己女朋友都可以殺?吳岩咪分手囉!

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2018-3-13 11:29 PM 發表

年青人,大學生,黃絲,智障,呢幾類狗官好buy
要給年青人機會

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]