• 瀏覽: 26,331
  • 回覆: 186
  • 追帖: 3
+5
R.I.P

引用:
原帖由 yoyomak912 於 2018-3-14 02:24 AM 發表

別傻啦, 別用想象力去處理!
刑事案的大劉, 日日也在富臨食鮑魚飲紅酒, 要送都送左劉生先啦
完全不同.......!!
人家是貪污案........並且沒有承認......澳門已經結案.......當時大劉有醫生證明身體問題....!!
另一方面人家是富豪..........!!

假如習近平真的出手.........大劉都未必過到關.......不過大家當比面派對.....!!
要執正來做.......都不是沒有手段......只是沒有出手吧.....!!
加上澳門方面未有積極跟進.........否則同北京中央溝通之下......大劉都未必咁易過骨...!!

引用:
原帖由 清風水靜 於 2018-3-14 02:36 AM 發表

完全不同.......!!
人家是貪污案........並且沒有承認......澳門已經結案.......當時大劉有醫生證明身體問題....!!
另一方面人家是富豪..........!!

假如習近平真的出手.........大劉都未必過到關 ...
貪污案是民事案嗎?
已經判了罪成, 富豪就可以豁免?

習帝唔出手, 你的說法是人治定法治?

引用:
原帖由 yoyomak912 於 2018-3-14 02:42 AM 發表

貪污案是民事案嗎?
已經判了罪成, 富豪就可以豁免?

習帝唔出手, 你的說法是人治定法治?
對牛彈琴........天真是無藥醫........886.........!!

在香港,佢只行使他人提款卡
死者已矣,證實不了係偷
條友死不過台灣
基本上,香港無佢符

引用:
原帖由 cwilson1 於 2018-3-13 08:08 PM 發表
咁凶殘, 影衰港男, 捉佢去打靶啦, 唔洗錫住.
講凶殘,香港邊間唔係首屈一指.
黃狗青為錢肢解父母,
林過云為性肢解幾條女
九龍城阿媽丟左個女嬰去堆填區.
烹夫

無人性…………

香港咁多罪犯著草去臺灣,又唔見佢引渡返嚟。

引用:
原帖由 eddoby3 於 2018-3-14 04:25 AM 發表
在香港,佢只行使他人提款卡
死者已矣,證實不了係偷
條友死不過台灣
基本上,香港無佢符
唔用條女張卡去提款,香港警察根本上冇證據拉佢嘅。

引用:
原帖由 613424 於 2018-3-14 06:19 AM 發表

唔用條女張卡去提款,香港警察根本上冇證據拉佢嘅。
就算用左,嗰罪也判不重
殺人,不在香港發生,香港有權審?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]