• 瀏覽: 6,893
  • 回覆: 61
  • 追帖: 2
請問樓主金普會面時金仔會試射核彈嗎?

引用:
原帖由 59804774 於 2018-3-13 06:28 PM 發表
6492山寨冇水了

引用:
原帖由 kingking99 於 2018-3-13 05:45 PM 發表
在某些人心目中,發生任何事都是中國輸,
中國偏偏越輸越富強
好多人都眼紅,但係吹唔脹!

中國成敗唔係只靠北韓,最緊要靠自己實力。以中國現今國力,應可認付任可挑戰。

引用:
原帖由 kingking99 於 2018-3-13 05:45 PM 發表
在某些人心目中,發生任何事都是中國輸,
中國偏偏越輸越富強
事實係中國自己企得穩,兩儍會何足道?

引用:
原帖由 lubet 於 2018-3-13 05:24 PM 發表
中共之前不停鳩叫只有六方會談才可解決朝核問題,有D自作多情
中國一下「認真及嚴勵」禁運,
北朝鮮就立即腳軟兼跪低,
到底邊個贏邊個輸嘞?

唔好忘記中國有皇儲在手,
肥仔恩最好冇病冇痛,
中國最多等你十年八年又如何?
到時皇儲登基……歷史又由中國去寫。

引用:
原帖由 ys92292 於 2018-3-13 02:49 PM 發表
2018年3月13日 星期二                                                                                                                                                        地緣、貿易與安全 「特金會」中 ...
美國完美,蘋果無敵

習金會完成了,跟着就是文金會,特金會排在最尾。

引用:
原帖由 Only_G 於 2018-3-30 18:10 發表
習金會完成了,跟着就是文金會,特金會排在最尾。
之後還有金安會一條尾巴

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2018-3-30 06:14 PM 發表

之後還有金安會一條尾巴
所以樓主真是一個指路明燈,凡牠所說的論點,往相反方向想就庶幾近矣

引用:
原帖由 Only_G 於 2018-3-30 06:22 PM 發表

所以樓主真是一個指路明燈,凡牠所說的論點,往相反方向想就庶幾近矣

又一個傳媒做神燈,證明好多人c忽諗嘢

又係你牙~
未抓數喎

引用:
原帖由 Only_G 於 2018-3-30 06:22 PM 發表

師兄揭穿了某君的創作方法:把事實倒轉來寫。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]