• 瀏覽: 44,290
  • 回覆: 326
  • 追帖: 3
+13
引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2018-3-13 02:14 PM 發表

若無大妖嘅雷動,當唔當到選都成問題。
地產商嘅功勞呢?

呢個世界有種人,表面姓姚,實質姓賴。

引用:
原帖由 postman1618 於 2018-3-13 03:49 PM 發表
朱凱迪自己以為是民主派大佬,可以為所欲為。叫基哥收檔,咪就係輸左個幾千票。泛民幾時俾朱凱迪話事呀,遲早分罷
豬西滴聽到基哥係Plan B立即話發動對抗,真係以為自己大撚哂

泛民根本個個自私自利鬼打鬼

引用:
原帖由 山中高人 於 2018-3-13 03:57 PM 發表
信豬西一成雙目失明
所以鄭蟲太話選民最易呃

引用:
原帖由 tomhung1016 於 2018-3-13 03:58 PM 發表
泛民根本個個自私自利鬼打鬼
同意,各自利益行先,你估民主黨會真心幫兩個叛徒嗎?不過咖哩和區樂軒選到咋。

引用:
原帖由 siutatbo 於 2018-3-13 03:51 PM 發表

但阿教授睇唔起佢哋喎!
教授睇唔睇得起佢哋第二件事啦 
嗰班靚仔覺得自己反政府反共反中好型㗎

等於穿到成身環嗰d靚仔之嘛
你同佢解釋穿環可能引致發炎 
不潔穿環用具有機會惹到愛滋病 
太多冇必要嘅傷口甚至可能引發潛伏嘅癌症..........都冇用㗎 
型吖嘛!!!

引用:
原帖由 snooboy 於 2018-3-13 03:55 PM 發表

佢以為好似港島,一掛犯民支旗就阿茂都贏

仲有新界東

今朝搭的士聽到商台瘋in節目,
有個阿叔打上去問,
話姚已完賴選舉工程遲開始,
問我地依家究竟係選可以幫市民嘅議員定明星呢?
如果遲開始都係原因嘅,
咁即係姚已完從來無諗過要幫嗰區做實事啦,
淨係為選舉先去拉票啦,
一針見血,
當然即刻俾主持cut線啦。

好恐怖, 點解泛民d人咁似邪教既, 輸左咪輸左囉, 依家好似要搵人出黎祭旗咁

可惜。俾人玩冇人幫, D 老屎忽喺度指指點點… 選舉果日又唔出來撐…炎炎…邊d 係神邊d係鬼,而家知道啦。

引用:
原帖由 andyyyy 於 2018-3-13 03:33 PM 發表
你有冇聽過姚松炎為基層市民發聲?一咪係識搞對抗,而呢啲唔係普羅市民所關心!
佢甚至乎無為建築測量界發過聲.

只系一味搞政治議題.

但系呢個界別又咁多儍人投佢.

犯民一味話自己自選得票率高過建制,今次可以齊齊放假去潛水啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]