• 瀏覽: 10,376
  • 回覆: 165
  • 追帖: 1
+7
引用:
原帖由 山上的天才 於 2018-3-13 10:36 AM 發表

?20180313102115

於立法會港島區補選中當選的南區區議員區諾軒料下周宣誓就職,但有市民指區曾焚燒《基本法》及 ...
區曾焚燒《基本法》及支持自決,港獨等主張,之後有著數就又強調十分尊重《基本法》

果然系一個屎忽鬼,牆頭草,做過嘅嘢唔系話變就會變的,百分百唔信佢

投你票皆因你話"再燒基本法"! 

支持宣誓玩野學犯民一貫作風

引用:
原帖由 ttyiu 於 2018-3-13 11:01 AM 發表
如果真係被 DQ,歷史上任期最短的疑員
睇下破唔破到羅37同魚蛋老師嘅記錄

引用:
原帖由 Vanillaq_L 於 2018-3-13 12:44 PM 發表

區曾焚燒《基本法》及支持自決,港獨等主張,之後有著數就又強調十分尊重《基本法》

果然系一個屎忽鬼,牆頭草,做過嘅嘢唔系話變就會變的,百分百唔信佢
呢頭勾結入本反華份子,個頭又效忠共撜黨,叫人點信佢 !

引用:
原帖由 好仔反佔中9 於 2018-3-13 01:05 PM 發表

睇下破唔破到羅37同魚蛋老師嘅記錄
相信連宣誓嘅機會都無。

DQ啦, 講咁多做咩啫, 心虛理虧

從來輸打贏要的就只有泛民

煩過西醒醒定定啦。一個小動作比人dq 就吾好啦

區諾軒驚到瀨屎... 

唔使急、慢慢同法官解釋

引用:
原帖由 siu_siu_nei 於 2018-3-13 12:19 PM 發表

黃絲為錢,跪求赤共,甚至要做更畜牲既事情都肯
投咗票俾佢個班都要下跪,因為佢就係代表呢班傻仔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]