• 瀏覽: 10,367
  • 回覆: 165
  • 追帖: 1
+7
開咗先例,其他人就可以照做都得,DQ佢啦

突衰政府咪L玩大和解或者保果個選舉主任

中央已經要求特區政府嚴格按照基本法做事,
現在要看看特區政府如何落實。

引用:
原帖由 daiichi 於 2018-3-13 11:44 AM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=xQufsVnA3Cc

D完可以再D
完全唔介意DQ無限loop. 嘥錢都係咁話港獨狗人人得而銖之!

引用:
原帖由 山上的天才 於 2018-3-13 10:36 AM 發表

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20180313/photo/bkn-20180313083425639-0313_00822_001_fb.jpg?20180313102115

於立法會港島區補選中當選的南區區議員區諾軒料下周宣誓就職,但有市民指區曾焚燒《基本法》及 ...
以彼之道,還之彼身!

引用:
原帖由 ttyiu 於 2018-3-13 11:01 AM 發表
如果真係被 DQ,歷史上任期最短的疑員
未宣誓唔算議員

pk 、開始腳軟
乞求政府建制派高抬貴手
有冇咁撚樣衰啊
10萬蚊就可以令到你由pk變咗更pk

引用:
原帖由 小小明星123 於 2018-3-13 11:02 AM 發表
緊係燒住基本法黎宣誓咁先夠霸法,唔係唔做呀
咁樣係精神分裂的表現

睇呢篇報導,証明方向報有鬼
個記者應該係黃屍來

引用:
原帖由 siupercy 於 2018-3-13 11:03 AM 發表
唔係輸打贏要。選舉期間已經有人去選舉事務處舉報但未受理,而最初選舉主任手上資料有限所以比佢過到骨入閘,但選舉主任都可以錯,主任亦非最後一道閘。而家係市民繼續跟進件事,唔好自己美言為別人輸打贏要。:smile ...
選舉主任含恨了。

有片有真相

建制派到時流會阻止區諾軒宣誓

阿爺係容許泛民存在
否則都唔容許林鄭搞大和解

大前題係一定要消獨
呢啲友仔個議席凍過水啦

引用:
原帖由 judylam651 於 2018-3-13 11:44 AM 發表

講得啱哂...

呢單嘢最大問題係個選舉主任,好離譜 !
我睇星島3月8日A1頭版標題 : 區諾軒稱不介意再燒基本法
A2要聞版都詳細報導..區諾軒承認的確有焚燒基本法附件三..
選舉主任一早截咗 ...
因為區先生未選前是路人甲

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]