• 瀏覽: 3,909
  • 回覆: 69
+2
立法會4席補選塵埃落定,九龍西候選人姚松炎落敗,成回歸後首次有民主派候選人於補選中落敗。民主派會議召集人莫乃光偕同姚松炎

有人歡喜有人愁~~

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20180312/bkn-20180312130408090-0312_00822_001.html

儍人夢想 六四黃金比這樣的飯民政棍好快三柒啦

道歉
拉少陣好過啦
引用:
原帖由 吾係中國人 於 2018-3-12 02:54 PM 發表
立法會4席補選塵埃落定,九龍西候選人姚松炎落敗,成回歸後首次有民主派候選人於補選中落敗。民主派會議召集人莫乃光偕同姚松炎

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20180312/photo/bkn-20180312130408090-0312_008 ...

好啦  選唔到 炎仔好快D還錢啦

煮直矮仔偉去左邊?放大假?

平時串到死, 而家扮死狗

引用:
原帖由 香港股票呃鳩人 於 2018-3-12 03:33 PM 發表
鄭泳舜 第一次出選 就勝出...........
可見保皇黨鐵票 厲害.............
九西炎呃唔到人嘅,投票率咁低就知泛民支持者冇眼睇,唔出來投比九西炎啦

引用:
原帖由 香港股票呃鳩人 於 2018-3-12 15:33 發表
鄭泳舜 第一次出選 就勝出...........
可見保皇黨鐵票 厲害.............
每個黨派都有鐵票,泛民都有鐵票, 例如Ching全家的票

引用:
原帖由 香港股票呃鳩人 於 2018-3-12 03:42 PM 發表

黃埔區選票, 保皇黨其實輸咗。。
只可惜土瓜灣、馬頭涌有大把鄉里組織鐵票, 無計!!!
事實係美國佬cut狗糧

一夠雲有冇做帛金?

引用:
原帖由 --東方無敵-- 於 2018-3-12 03:16 PM 發表
好啦  選唔到 炎仔好快D還錢啦
唔想還???  下次參選可能要表現得更激  

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]