• 瀏覽: 47,524
  • 回覆: 337
  • 追帖: 4
+12
引用:
原帖由 siu_siu_nei 於 2018-3-12 03:15 PM 發表

犯民口講真普選反DQ自己卻玩西損,玩DQ基基扺9死

話時話當日致力DQ基基果件豬西迪失左蹤?

引用:
原帖由 estateman 於 2018-3-12 02:55 PM 發表

老基選應該輸幾萬票
老馮跟本冇得選,問題在於因為老炎唔尊重機制,做成老馮支持者唔投票(仲可能投對家幫佢報仇),民協更加唔用全力為佢催票。今次只係輸二千幾票,問題就出係尼度。若然當初做個君子,今日勝出就係佢,可謂天有眼!

場戲幾好睇

老鬼基d票唔知去左邊到

一個自大又臭寸既人既下場 , 講句唔好聽既 : 抵 L 死 !

馮基做好過蟲炎好多啦!

引用:
原帖由 siu_siu_nei 於 2018-3-12 03:30 PM 發表

証明犯民賤過赤共十萬倍
米係,犯民就係賤格

愚蠢一問
點解戴教授唔幫他一手?

下次補選到小李老師話今次個位係佢,其他人唔好出來爭,今次唔駛初選。

引用:
原帖由 pugbb 於 2018-3-12 01:48 PM 發表

從功能界別轉跑道出戰九龍西直選的姚松炎,最終敗選而回。分析票站數據,除了是對手民建聯鄭泳舜在公屋屋邨表現勝一籌外,姚松炎在部分泛民票站亦告失守,包括多個民協老巢,相信這與姚在勝出民主派初選 ...
其實遊為精同小麗老味就算再出選,都一定接唔番之前既得票,好能多人後悔。唔好能賴啦犯民!

基哥贏咁都唔比人選正仆街

引用:
原帖由 pugbb 於 2018-3-12 01:48 PM 發表

從功能界別轉跑道出戰九龍西直選的姚松炎,最終敗選而回。分析票站數據,除了是對手民建聯鄭泳舜在公屋屋邨表現勝一籌外,姚松炎在部分泛民票站亦告失守,包括多個民協老巢,相信這與姚在勝出民主派初選 ...
對,姚松炎本身有DQ光環,如果唔係得罪馮檢基,一定贏。

自作自受

估計當初驚馮檢基出來選, 所以泛民先攪個甚麼初選, 點知之後又驚姚松炎會被選舉主任"彈票"無得選, 又唔想俾馮檢基出選 , 既然一開始就唔想俾馮檢基選, 何不唔一開始就搵人 under the table 去同馮檢基傾掂數呢, 係要將一d 可以 under the table 攪到既嘢搬上檯面

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-3-12 02:05 PM 發表
乜「泛民」有道義㗎咩???

泛民DQ馮檢基應有此報

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]