• 瀏覽: 22,470
  • 回覆: 211
+3
引用:
原帖由 神經箭 於 2018-3-12 08:22 AM 發表
恭喜泛民大勝,同時也向建制參選人說聲“有賭未為輸,再接再勵”!

泛民致勝當然有各種原因,但最主要的是;

“天賦人權,我的前途由我決定“。這種&# ...
犯民班仆街就係想建制嘅前途由佢地代為決定。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2018-3-12 10:36 AM 發表
泛民至勝的原因我只諗到一個,就係香港仍然有很多無腦o既人
此為正解!

引用:
原帖由 神經箭 於 2018-3-12 08:22 AM 發表
恭喜泛民大勝,同時也向建制參選人說聲“有賭未為輸,再接再勵”!

DQ四席本來全屬泛民擁有,今次補選,被建制搶去兩席。何來大勝?換之言,部份選民不再盲目去追捧反DQ拉布...意味著選民開始厭惡泛民主派!

引用:

好多儍B 自欺欺人

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-3-12 09:49 AM 發表
輸兩席喎,大勝,你真係識搞笑。
如果民賤聯唔出陰招呢?

引用:

神棍存在咗幾千年,
無噤易消失

黃絲永遠都係阿Q

引用:
原帖由 幪面超人 於 2018-3-12 10:36 AM 發表
泛民至勝的原因我只諗到一個,就係香港仍然有很多無腦o既人
就係香港人仲係重公平公義既,仲有自己思想既, 唔想聽晒大陸話, 信中央先無腦, 比人洗左腦

引用:
原帖由 hinfan 於 2018-3-12 10:51 AM 發表

最on9 係有個阿婆走埋嚟同我講, 選區諾軒喇佢會同你發聲架。又知唔知佢阻住成個香港發展呀!
老人院d阿婆話有人叫佢投4號呀, 佢都唔知4號邊個黎, 叫咩名, 點解要投

真係炎哥一人輸兩席,他的政治生涯已完結

引用:
原帖由 haydenkayla 於 2018-3-12 11:36 AM 發表

老人院d阿婆話有人叫佢投4號呀, 佢都唔知4號邊個黎, 叫咩名, 點解要投
又係蘋果日報呀。出咗狗糧未。

引用:
原帖由 B2C 於 2018-3-12 10:59 AM 發表
咁嘅氛圍都贏兩席,泛民真多鐵票!
多人憎民賤聯

引用:
原帖由 粉紅色的西 於 2018-3-12 11:10 AM 發表

豬西!建制只需攞到一席已經可以保住否決權,建制係贏撚咗呀
努力將香港變成大陸囉, 加油

del

引用:
原帖由 haydenkayla 於 2018-3-12 11:35 AM 發表

就係香港人仲係重公平公義既,仲有自己思想既, 唔想聽晒大陸話, 信中央先無腦, 比人洗左腦
黃絲公義先知,良心港人之光!好多高學歷基督徒大學生!
上硬天堂!

21個良心行為同你數一數(唔信?自己Google下唔該!)

只有黃絲,
夠贍大規模集體犯法搗亂,重自稱公義,周圍叫小朋友加入

1殺人肢解父母,虐殺5歲親女,割朋友喉推落山。
灣仔嘉薈軒鬼佬Rurik,大角咀周凱亮, 屯門陳海平, 荃灣小草,五桂山野戰黃朗祺周正賢

2放火
旺角,立會

3放炸彈:
舊亞視片場

4不誠實取用電腦 :
膠登
黃絲內奸黑警督察

5打差人:
旺角,金鐘

6風化之皇!姦殺,迷姦,按摩佔中男下體,非禮男童,女童,藏孌童片,召妓扮訪談 :
黃絲質素之高,使人大吃一驚!
劍橋銀行家Rurik,黃絲健身教練文耀輝,公民黨總策劃幹事黃晙,「畫家」潘運瑭,黑督察施恒,民主黨總幹事(神學碩士)陳家偉

7偷水偷電 :
旺,金,銅

8 畢業禮,大學搗亂:
演藝,浸大,中大,港大,樹仁,嶺南

9搞分化 :
戴妖搞條PK黃絲帶撕裂港人,利用 Facebook 毒媒教壞下一代呃靚仔犯法,
未有黃絲帶,未有佔中前香港不知幾和平,黃絲同藍絲係老友記,一齊飲茶吹水,奉公守法。

10為求分裂國家,勾結港獨獨藏獨台獨勢力,不理引入恐襲後果:
馮敬恩,梁頌恆,游蕙禎,陳浩天

11滿口歪理,教壞細路,毫無 logic, ,常識欠奉,遲早穿煲:

謝安琪話打流感疫苗針冇效,畀醫學界逐點反駁

吳文遠又認為三文治沒有殺害力,故瞄準梁振英拋出,但這不是攻擊
(答 :下次黃絲出街俾人冧屎,記得講多謝!)

中共搞文革六四迫害人民

(答:黃絲OUT到無朋友!
文革四人幫俾鄧小平拉咗好耐啦!佔中咪平反咗六四囉!)

楊岳橋話公民廣場案入獄的13人都因為案底而令人生變得更精彩
(答:噤都講得出,黃絲攻民黨是人嗎?)

香港大學法律學院首席講師張達明指「雙學三子」的確有爬過政總圍欄及落到「公民廣場」內,但不能證明其他人的行為是與他們有關。
(答:同毒媒白痴認叻就關自己事,上到法庭就話唔關自己事,唔怪得噤多黃絲精神分裂)

公民黨斥上訴加刑變政治迫害 窮追猛打只會擴大撕裂
(答:法律黨都唔信法官,法治政治法,明明犯法的,只要有黨撐(攻民黨),都要輕輕放過??)

港大法律教授戴耀廷稱「中國極有可能在短期內崩潰」,而香港在中國「崩潰」後「可以獨立」
(答:所以話黃絲走火入魔,真係貼切,佢地要見到自己滿手鮮血先至識醒)

香港電台,言論公正,監督政府
(答:城市論壇,頭條新聞,淨係識日日老屈C Y大陸,幾時有鬧過犯民收黑金?
唔係偏頗洗腦,唔通係正義凜然 ?
唔該你睇清楚港台成立嘅宗旨先,監察政府,從來唔係單一個人或部門或機構做。)

D Q發假誓白痴議員係政治打壓
(答:民選嘅就可以犯法??鄭蟲大講得啱,投泛民係白痴。明明自己做壞事,重聲大夾惡,搗亂有理。泛民父母支持民主惡霸,肯定會嚴重破壞小朋友智力發展,遺傳智力缺陷!)

事後願意向法庭承擔責任,已算是尊重法治
(答:噤打完黃絲再自首算唔算尊重法冶??)

青年新症叫香港開發油田

法官指犯民律師潘熙既傲慢又無知

肥彭話被寵壞的港孩搞瘋狂可怕的分離主意

白痴胸姐話機埸同行同檢沒有例外
(答:事實有1年有517宗例外)

香港遲早變成大陸其中一個市
(答:有無常識㗎!,香港已經回歸大陸20年了!)

好似孫中山噤反抗暴政有咩唔啱!
(答:孫中山嗰時死幾多人?廢物們依家香港要死幾多人陪你地癲?)

反普通話捍衛母語,但又唔反英文

國教係洗腦 但搞港獨就唔係洗腦

典型黃絲騙徒債仔變債主手法:

梁振英係港獨之父,分化社會
(答:毫無 logic,97回歸前已經有人搞港毒啦,
你睇下基本法第一條寫咩。係唔係梁掁英唔撈,你班粉人就唔搞港獨唔掟磚先?!,反口正賤種啊,哈哈!)

年青人集體犯法暴動係官逼民反!
(答:同"你著短裙俾人強姦抵你死"有咩分別?)

12打遊客:
上水,沙田,旺角

13打爛先人山墳:
浩園

14 藏毒,販毒襲警:
鍾雪瑩,袁梓鋒,鄭陽

15毒害下一代:
粗口老師林慧思
幼兒院教K2警察係壞人
佔中搞到仔女同父母反面,離家出走,到中銅旺角街頭交配(有圖)
佔中戴妖,魚蛋暴動劉小麗,倒國旗鄭松泰,邪教協會葉建源,扮日本人渣建吾.

16大白象:
佔中係香港有史已來最大嘅大白象,搞到香港唔見三千五佰億,佔咗條毛出來咩!
攻民黨雙非莊豐源案,長毛支持搞南亞人雙非入港,阻建大橋阻起高鐵東北發展不停拉布司法覆核又唔見幾千億!
香港電台11億經費日日製造垃圾節目反政府零收視污染地球。

17收肥佬黎黑金,蛇齋餅粽:
攻民黨
新暴力同盟
白鴿黨

18包容暴力,法律排第二,破壞經濟:
港大學生圍校委大叫隊冧人,攻民黨包庇又包容,食咗啞藥,重出場做指揮!
佔中旺角暴亂,重創零旅遊零售飲食物流業生計,搞到裁員失業。
港大打盧寵茂教授,
立會梁頌恆,游蕙禎連同助理打傷6保安

19 無point,無理據,唔夠人講,唔識答,
唔自己檢討反省下,重唱生日歌,
鬧下梁振英共産黨,老屈人5毛打完場。
總之自己永遠是對的。(黃絲是神嗎?哈哈!)

20龍和道非法禁固差人,同其圖劫犯
https://www.youtube.com/watch?v=audeUp77nsE

21好憎其他人講大話但自己天生喜歡講大話,
亦鐘意聽大話 :
天主教徒肥佬黎辦嘅毒果講咗一千次大話,
仍然有黃絲信,

黃絲老屈呃Like,洗人腦前,唔該找咗舊數先!

老作成癮,互相洗腦,俾人踢爆就扮失憶,死不認錯:
不負責任、譁眾取寵同一切以政治利益為先嘅低級議員,白痴選民,完全罔顧客觀事實,未經查證就可以含血噴人。香港可悲,政棍可恥。

老屈老作正人渣,要俾人笑一世,好醜怪啊,哈哈!!

讀神學公義L林淳軒生活淫亂專呃女人「一腳踏兩船」,同日速食「社運女」周可愛,以及於中文大學任職的林姓女子
雙面人黃絲好公正毛孟靜,公民黨司馬文(老婆係正苦規劃師!),張達明(建築物條例審裁主席)掛著鬧人僭建唔記得自己長期僭建!梁繼昌稱住得獨立屋有問題是在所難免
雙面人黃絲人渣Hoi Ping Chan利用仔女Facebook呃like, 然後虐殺5歲親女,正PK
雙面人黃絲人渣大角咀周凱亮肢解父母之後上電視扮可憐尋雙親
毒果老屈正苦1.5億元起「觀月•樺峯」Thank橋未過垃圾會先斬後奏打橫嚟官商勾結!其實起緊部份係重建發展商比錢起的,要申請撥款係另一段天橋。
鄺俊宇老屈元朗食肆掛羊肉賣狗肉,慘被踢爆急急道歉遮醜!
麥盈湘佔旺示威俾人拉,當人白痴自稱記者
毒黃師 王曦彥,反TSA怪獸家長 伍嘉儀 攔巴士 狂罵車長打途人,黃絲老屈大陸人做
中大學生會前會老作手文之誤寫錯新亞書院院長黃乃正為'黃乃共'
冷血基督徒黃貽興老屈蔡若連要全港市民哀掉
民主黨中常委,創黨黨員!中文大學神學博士!林子健老作大陸公安釘書機佢大脾,民主黨議員林卓廷和支聯會秘書李卓人,公民黨楊岳橋,潘大浪,曾志豪,王永平 毒果死撐!
老作西鐵化骨龍浪費公帑
慣性老作六四七一集會人數呃白痴細路呃鬼佬二十八年,毫無廉恥!
民主黨總幹事(神學碩士)陳家偉召妓扮訪談
公信第一明報老屈郭必錚危險駕駛,但又唔報警
老屈林鄭親割50萬呎地益馬會
老作選票運往內地驗指紋
梁繼昌老屈C Y接受緊廉署及外國稅務局的調查UGL事件
七警案就話要法冶痛狠暴力,佔中暴徒打警察就公民抗命
老屈舒適撐暴徒社工曾建成
公大生關迦曦立會藏煙霧餅老作是用於打野戰
鄭松泰老屈懲教虐囚被公開要求道歉
郭紹傑,區錦棠9百日病假佔中勇武
梁金城Horara老屈政府將香港血液器官送到內地。
老屈大陸塑膠假大米
毒果朝早話毒家內幕中央屬意梁掁英,下午話中央放棄梁掁英!
張漢賢 領綜援,住豪宅,揸Benz, 搞港獨
老屈四個著制服警察一齊搭霸王車(地鐵)
港獨姚松炎,梁頌恆,游蕙禎,劉小麗,鄭松泰立法會發假誓效忠中華人民共和國基本法
梁頌恆老作"支那"辱華係鴨脷洲口音
朱凱廸鏗鏘集橫洲不遷不拆
基督徒聖人黃之鋒冒用他人證件進入點票中心
入境處黃絲老作俾人盜用 Facebook
長毛老作大陸用一億收買佢
老屈 M o o v永久錄用 何韻詩
毒果老屈J5黃金時間都係大陸國語簡體字節目
作新聞力撐粗口老師林慧思
老屈C Y話"叫我梁特首",
黃絲豬扒用胸撞人屈人非禮,
人渣用假血扮流血
劍橋殺人魔Rurik老作佔中服用大劑量可卡因中毒失控殺人肢解
公民黨總策劃幹事黃晙渣佔中男下體老作按摩
老屈佔中警黑合作
佔中男學生扮女港鐵職員受訪
李卓仁收黑金袋住先
李卓仁收黑金袋住先 泛民立法會小組委員會反對查事件
長毛收黑金 又話係袋住先
國教係洗腦 但反國教就唔係洗腦
香港用摧淚彈係過份暴力 但其他國家用又唔出聲
老屈林奮強
黃教主掉杯扮甩手
老屈覇王
老屈章子怡
老屈陳健康

數到天光數唔完
...
毒果信徒,
作咩都信,
之前作果D就不了了之,
why ??????????

哈哈!
反正白痴仔腦已洗,
目標已完成!

用反共做借口來在香港做壞事,搞港獨:

黃絲反共唔上天安門,留港殺人放火非禮細路報仇?
有冇人知點解?哈哈!

好心黃絲睇少D毒果啦,你地俾人洗咗腦啦!
2014年10月 佔中的十五大誤解 - 預言一一應驗
m.discuss.com.hk/index.php?action=thread&tid=23885278