• 瀏覽: 22,467
  • 回覆: 211
+3
泛民至勝的原因我只諗到一個,就係香港仍然有很多無腦o既人

九西輸左!win條毛

証明dq屎坑蟲條粉腸係民意。合法合情合理 !

引用:
原帖由 幪面超人 於 2018-3-12 10:36 AM 發表
最on9 係有個阿婆走埋嚟同我講, 選區諾軒喇佢會同你發聲架。又知唔知佢阻住成個香港發展呀!

輸到儍9左呀!大勝?標題不乎,要求版主刪帖。

咁嘅氛圍都贏兩席,泛民真多鐵票!

大勝?果四席唔咪犯民咩?而家有席比建制,仲叫大勝,咁自戀果然係犯民本色

引用:
原帖由 神經箭 於 2018-3-12 08:22 AM 發表
恭喜泛民大勝,同時也向建制參選人說聲“有賭未為輸,再接再勵”!

泛民致勝當然有各種原因,但最主要的是;

“天賦人權,我的前途由我決定“。這種&# ...
豬西!建制只需攞到一席已經可以保住否決權,建制係贏撚咗呀

要呃人,先要呃自己,黃色精神

引用:
原帖由 幪面超人 於 2018-3-12 10:36 AM 發表
結果,鄭蟲太一生人最啱個句........選民都是白痴的,陳水扁果然當選了!

泛民大勝喎

引用:
原帖由 kut2015 於 2018-3-12 08:43 AM 發表
仆街爛面炎累泛民輸兩席
唔好咁啦
只要係民主派既都係好, 係為整個民主運動, 唔係一個人

引用:
原帖由 神經箭 於 2018-3-12 08:22 AM 發表
恭喜泛民大勝,同時也向建制參選人說聲“有賭未為輸,再接再勵”!

泛民致勝當然有各種原因,但最主要的是;

“天賦人權,我的前途由我決定“。這種&# ...
最大問題是黑金。拉布。
有破壞無建設。

引用:
原帖由 winglive 於 2018-3-12 09:19 AM 發表

被假民主欺騙嘅一群傻仔
難道專權又好好?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]