• 瀏覽: 14,427
  • 回覆: 116
+29
投票率咁低就知無人想玩呢d遊戲,因為根本就知你班友仔無9用,邊個做有咩分別,只要個個人吾好太9就得,似返個人吾好失禮我就得,最僅要吾好日日都話代表香港人就得,

泛民真賤!

支持捉個講粗口愛國愛港光頭馬尾老坑黃𢇁醃佢春袋!

真心想問佢地宣誓搞甘多大龍鳳被DQ,到底幫到香港人市民d咩?我淨係諗到又要重選浪費時間浪費香港人d錢,好好地做實事幫到香港市民吾得既

引用:
原帖由 Df21d 於 2018-3-12 12:10 AM 發表
泛民真賤!

藍絲割席

引用:
原帖由 hishi 於 2018-3-12 12:14 AM 發表
支持捉個講粗口愛國愛港光頭馬尾老坑黃𢇁醃佢春袋!

好地地係藍絲,咁樣被屈真係慘

引用:
原帖由 kdecwmm222 於 2018-3-12 12:29 AM 發表
真心想問佢地宣誓搞甘多大龍鳳被DQ,到底幫到香港人市民d咩?我淨係諗到又要重選浪費時間浪費香港人d錢,好好地做實事幫到香港市民吾得既
係政府無事搵事做要DQ

引用:
原帖由 lewark 於 2018-3-11 03:15 PM 發表
每次選舉,梗係有咩建制選民收錢投票。
有人叫建制選民選邊個邊個。
同埋建制市民粗口鬧人圍人消息。

到了過後一查,全部都係黃絲犯民自導自演。但佢地都過咗海做神仙。選舉贏咗。

最多事後低調當唔記 ...

拋西瓜都搵唔到樓主

引用:
原帖由 Barocc0122073 於 2018-3-11 03:49 PM 發表

橋唔怕舊,低端黃絲可接受...

藍絲光速割席,屈左泛民先,真係唔怕舊。

引用:
原帖由 KHH7711 於 2018-3-12 12:40 AM 發表

拋西瓜都搵唔到樓主
藍絲樓主學人玩抺黑,學藝未精

引用:
原帖由 kdecwmm222 於 2018-3-12 12:29 AM 發表
係!浪費咗!但係就算今年賺多千幾億都唔會俾返我地

講粗口搞到輸成條街

唔偏激 根本冇人投 今日如果黑金炒熱 投票率絕對唔會低

引用:
原帖由 天魔煞 於 2018-3-12 01:55 AM 發表
唔偏激 根本冇人投 今日如果黑金炒熱 投票率絕對唔會低
仲講黑金?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]