• 瀏覽: 14,425
  • 回覆: 116
+29
引用:
原帖由 lewark 於 2018/3/11 15:15 發表
每次選舉,梗係有咩建制選民收錢投票。
有人叫建制選民選邊個邊個。
同埋建制市民粗口鬧人圍人消息。

到了過後一查,全部都係黃絲犯民自導自演。但佢地都過咗海做神仙。選舉贏咗。

最多事後低調當唔記 ...
標題所述,好多年前已經開始咗。

引用:
原帖由 caledis 於 2018-3-11 05:47 PM 發表

右下角阿伯明顯頭髮比另一個多好多。
曾健超被警察拉時夠好多人話淋尿個位唔係佢,夠話唔同人咯。

繼21釘之後又一鉅獻!

點賤都賤唔過保蝗打手,如果有人有能力heck各保蝗既ip既話,我都幾相信N個ip係一樣囉!

有D唔好以為呃到人先得架,每個人都有對眼,有D野總係會被人睇得出架!

保皇打手既畜牲,何來有眼,每天只鑽屎眼取悅主人

黃絲真係好能賤

唔夠班乃共狗賤,四處抹黑人家,為咗乃老共屎忽!

班乃老奴最拿手喊賊捉賊,低贓!
一句講哂,建制狗賤中之賤!

引用:
原帖由 Kenny3108 於 2018-3-11 09:35 PM 發表
保皇打手既畜牲,何來有眼,每天只鑽屎眼取悅主人
出帖嗰個今日起碼可以乃老共兩次屎忽,兩塊骨頭咬,開心到仆街!

引用:
原帖由 不做乃共奴 於 2018-3-11 09:48 PM 發表

出帖嗰個今日起碼可以乃老共兩次屎忽,兩塊骨頭咬,開心到仆街!
還加獎,送塊午餐肉。

應該係叫黃畜

引用:
原帖由 lewark 於 2018-3-11 03:15 PM 發表
每次選舉,梗係有咩建制選民收錢投票。
有人叫建制選民選邊個邊個。
同埋建制市民粗口鬧人圍人消息。

到了過後一查,全部都係黃絲犯民自導自演。但佢地都過咗海做神仙。選舉贏咗。

最多事後低調當唔記 ...
今日係深水埗D2出口見到吳文遠用好低素質嘅話數臭謝泳舜,叫人投姚松炎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]