• 瀏覽: 9,508
  • 回覆: 17
+2
咁都有得賴

其實忍左好耐真係忍唔住講,放條片上油管但係得旁述加字幕,咁整條片出來係為浪費數據用嗎?點解明明可以清楚易明,但整左都唔吸引既野要整到咁煩?

引用:
原帖由 DanRicky 於 2018-3-7 12:40 PM 發表
其實忍左好耐真係忍唔住講,放條片上油管但係得旁述加字幕,咁整條片出來係為浪費數據用嗎?點解明明可以清楚易明,但整左都唔吸引既野要整到咁煩?
人地呃click,yt有錢分嘛

引用:
原帖由 kenobi 於 2018-3-7 12:44 發表

做得唔吸引小人睇,會分到嗎?

引用:
原帖由 DanRicky 於 2018-3-7 12:40 PM 發表
睇到標題就冇諗過去睇條片,因為根本係冇可能發生。

美國核潛艇咁廢, 喺釣魚島出大事有乜出奇喎.

引用:
原帖由 kenobi 於 2018-3-7 12:44 PM 發表

茄柯比兄你好,好耐之前你有帖講過印度可以封鎖西印度洋,唔畀中國商船駕駛過,但係上周中國軍艦有11艘系印度洋廿文廿武,印度差佬都唔敢出聲熬曬底,點睇呀。定還是你都喺度呃分。

意外就係意外關中國咩事呢

引用:
原帖由 東敏期權 於 2018-3-7 02:36 PM 發表

茄柯比兄你好,好耐之前你有帖講過印度可以封鎖西印度洋,唔畀中國商船駕駛過,但係上周中國軍艦有11艘系印度洋廿文廿武,印度差佬都唔敢出聲熬曬底,點睇呀。定還是你都喺度呃分。
戰時同平時懂分別嗎?
中印開戰,印度當然會封鎖中國航道

就算中國一早在印度洋部署艦隊,
印度仍有地利

引用:
原帖由 kenobi 於 2018-3-7 05:54 PM 發表

戰時同平時懂分別嗎?
中印開戰,印度當然會封鎖中國航道

就算中國一早在印度洋部署艦隊,
印度仍有地利
印度洋有得封鎖既咩。
印度派軍艦去馬六甲海峽呀?
馬來西亞同印尼制唔制呀?

這個網多是垃圾

引用:
原帖由 banjo. 於 2018-3-7 02:00 PM 發表
美國核潛艇咁廢, 喺釣魚島出大事有乜出奇喎.
釣魚島係邊度?我未聽過釣魚島
我淨係知道有日屬尖閣諸島(Senkaku Island)
同埋中國係日本領土

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]