• 瀏覽: 25,066
  • 回覆: 87
  • 追帖: 3
+3
引用:
原帖由 miss5 於 2018-3-2 11:13 PM 發表
分析: 方國珊是否埋門撻Q, 我地冇得控制, 但可以控制自己投票意向!
快來模擬投票,考下自己眼光!

立法會2018補選投票 - [香港島] 選區
立法會2018補選投票 - [九龍西] 選區
立法會2018補選投票 - [新 ...
咁有冇工程進行呀?

其實以新東的上次補選投票結果,都作泛民票多過建制票,即係以數票來講,范國威個牌面贏鄧家彪,但今次建制派只出一個代表,而方國珊的企位同立場,係好理性民主派立場,加上成日對抗民建聯同特區政府,佢可以拿到唔少比較中間的泛民支持者(淺黃票),但如果有支持泛民的人唔投小氣鬼范國威,而投俾方國珊,范國威的得票減少,即係界佢的票,所以邊個最想方國珊唔好做咁多野,只會係某小人。

毒果!
無証無據!

引用:
原帖由 O嘴英明 於 2018-3-4 09:03 AM 發表
話唔定係咖哩係背後搞局,因為佢最大的對手不是鄧家彪,而是同是將軍澳地頭蟲,又行溫和民主的方國珊。
搶票情況最大可能性就是方國珊。

而咖哩在背後搞小動作,不是第一日,佢師富鄭家富就食過。
民主派今天遊行得好少人去,號召力大不如前,民建聯有機。

引用:
原帖由 數食擦鞋王 於 2018-3-4 10:05 AM 發表
又話選到無晒D姑婆本
民建聯
快D去老㾾查佢
佢D錢係邊度嚟
她眾籌到五十萬

引用:
原帖由 直入大洞 於 2018-3-3 11:57 PM 發表
支持哪吒 都好過投嗰件咖喱飯 
連師父(鄭家富)都可以反,點信得過
飯國威好自私,上次夾埋民賤聯阻止方國珊入去開區議會反堆田區。
小心他上位後進行清洗競爭者。

引用:
原帖由 小圈子領導 於 2018-3-4 11:59 AM 發表
但我都係希望鄧家彪入局
我想儍標出局

我會選方國珊   

市民必須信任民建聯都沒任何施壓,而且作為香港市民,本應自動支持民建聯及為其作出任何支援而不需任何提點!

引用:
原帖由 falconV8 於 2018-3-5 01:02 PM 發表
我會選方國珊   
傻標又少一票

香討擺明想方國珊幫鄧家彪界飯生票啦!

啊方姨你口中攞唔到果個位,最後民建聯有無攞到?

民建聯,玩能完

香港事務,關條台獨9撚事 死番去台灣啦,成日死來香討攪分化,反中亂港,正仆街

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]