• 瀏覽: 25,038
  • 回覆: 87
  • 追帖: 3
+3
引用:
原帖由 siulababa 於 2018-3-4 12:01 AM 發表
射比哪吒都好過反骨仔
起碼哪吒肯對抗政府激過加哩
引用:
原帖由 周圍遊 於 2018-3-4 12:02 AM 發表
撐方國珊 起碼夠膽出聲 親自出面做野 好過范國威成日剩係識得抽水 好似對本土咁有事就即刻割席
我都喜歡方國珊, 但佢主要票源係將軍澳, 搶范國威票機會好大!
但唔好忘記整個新界東, 民建聯同班新界鄉紳都支持鄧家彪, 投票計係人數,
邊個人多就邊贏, 所以隨時最後係鄧家彪跑出!

有特權特別唔同

話唔定係咖哩係背後搞局,因為佢最大的對手不是鄧家彪,而是同是將軍澳地頭蟲,又行溫和民主的方國珊。
搶票情況最大可能性就是方國珊。

而咖哩在背後搞小動作,不是第一日,佢師富鄭家富就食過。

引用:
原帖由 O嘴英明 於 2018-3-4 09:03 AM 發表
話唔定係咖哩係背後搞局,因為佢最大的對手不是鄧家彪,而是同是將軍澳地頭蟲,又行溫和民主的方國珊。

衝在第一線打人、闖立法會公眾席搗亂,佢溫和民主?

引用:
原帖由 starr 於 2018-3-4 09:25 AM 發表

衝在第一線打人、闖立法會公眾席搗亂,佢溫和民主?

http://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20150819/photo/0819-00176-043b1.jpg
民賤聯有名你叫

引用:
原帖由 O嘴英明 於 2018-3-4 09:03 AM 發表

16年鄭家富出黎選新界東,同范國威一齊落選

又話選到無晒D姑婆本
民建聯
快D去老㾾查佢
佢D錢係邊度嚟

支持范國威打殘低B標

引用:
原帖由 辟易笑鬼死人 於 2018-3-4 10:34 發表

愛國有特權
標題閃閃發亮

引用:
原帖由 辟易笑鬼死人 於 2018-3-4 10:43 AM 發表

係喎!  典解無啦啦會係版頂? 香土又玩乜
板主表明支持方國X,為反對派拉票

引用:
原帖由 O嘴英明 於 2018-3-3 11:38 PM 發表

咁選方國珊,就點都好過范國威,起碼好多泛民支持者都無意見 。
哪吒隨時又做到野,又可以激阿爺。啱晒河車。
方姐選到就立即投共

黃成智就唔同佢地爭,
宣傳少到幾乎唔見…

但我都係希望鄧家彪入局

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]