• 瀏覽: 65,531
  • 回覆: 462
  • 追帖: 4
+12
引用:
原帖由 pp49pp 於 2018-3-1 11:47 AM 發表
沒倒董,堅定實行八萬五,今天大家就不用捱貴樓。
沒倒樑,連任,就不會有一地兩檢。
梁振英開首說:「內地執法人員如果在香港執法,是不能接受,因為這不符合《基本法》。」
沒有董、2003年邊有咁平樓買、依家個個都贏
若果涼連任、內地執法人員如果在香港執法,是不能接受,因為這不符合《基本法》。
意思係癈除基本法改行大陸法

引用:
原帖由 劉婕 於 2018-3-2 03:32 PM 發表

其實犯民倒董,和倒梁都係為誰服務? 心照啦
正如國師所講果班仆街為反而反,佢真正的老細就係地產佬

老共話事!乜鳩高度自治?!

大家攬住一齊死啦

引用:
原帖由 pp49pp 於 2018-3-1 11:47 AM 發表
梁振英開首說:「內地執法人員如果在香港執法,是不能接受,因為這不符合《基本法》。」
多9🐟 沒有你老母也沒有你

引用:
原帖由 daddywsugar 於 2018-3-3 18:19 發表

吾係有沙士!

每年八萬五

點會好像貪曽咁

起樓賣地都停

你話一係搞香港

一係收左人錢

背景都唔同,董伯伯唔係為錢做特首,全心全意服務

引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2018-3-3 09:58 AM 發表

加上泛民唯一唔反既曾爵士,佢同地主黨既關系,你就知泛民真正老闆係邊位
牠們只是漢奸。

引用:
原帖由 pp49pp 於 1/3/2018 11:47 發表
CY 未做之前都話過唔會選特首

引用:
原帖由 811M 於 2018-3-3 06:16 PM 發表
倒林鄭才啱
林鄭冇乜政績,而且佢係鼓吹高地價政策,佢自己都擁有多項物業,邊會做低樓市架

引用:
原帖由 赤村冬利 於 2018-3-3 10:09 AM 發表

董建華是好人。但梁振英是不折不扣的偽君子。
到今時今日仲覺得梁振英有問題既 自己好好反醒下
日日屌政府唔做野, 佢就做最多野 仲要玩言語藝術哄你班全世界最撚霸道既香港人
要顧住阿爺, 真心理你班香港人需要, 仲要對付大眾傳媒同佢既攻擊
正所謂做多錯多, 唔做唔錯。 貪曾乜都唔做之餘, 仲要不斷CUT 好既方案
狼英 係把口太醒 又唔同地產老官商勾結 犯眾憎 先俾傳媒攻擊到 好似你班人 乜都踩左先咁

引用:
原帖由 大海羔羊 於 2018-3-3 07:04 PM 發表

林鄭冇乜政績,而且佢係鼓吹高地價政策,佢自己都擁有多項物業,邊會做低樓市架
"林鄭冇乜政績"
佢上左幾耐啊? 一步登天咩
真係好難服侍
過多3幾年再屌啦

之前梁英話加方案, 話到時樓價跌, 唔好怪政府做太多
根本佢做野想樓價跌, 班人係咪都反左先
話想佢升, 同一班人又係出黎反
香港人就係鍾意反

引用:
原帖由 yaya~come 於 2018-3-3 07:08 PM 發表

"林鄭冇乜政績"
佢上左幾耐啊? 一步登天咩
真係好難服侍
過多3幾年再屌啦

之前梁英話加方案, 話到時樓價跌, 唔好怪政府做太多
根本佢做野想樓價跌, 班人係咪都反左先
話想佢升, 同一班人又係出 ...
林鄭係垃圾,沒資格做特首

引用:
原帖由 大海羔羊 於 2018-3-3 07:09 PM 發表

林鄭係垃圾,沒資格做特首
在香港, 誰有資格?

引用:
原帖由 yaya~come 於 2018-3-3 07:15 PM 發表

在香港, 誰有資格?
林鄭走狗出黎護主,哈哈。。。。。。

Anyone but CY之後,係時後anyone but 林鄭啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]