• 瀏覽: 65,513
  • 回覆: 462
  • 追帖: 4
+12
沒倒董,堅定實行八萬五,今天大家就不用捱貴樓。
沒倒樑,連任,就不會有一地兩檢。
梁振英開首說:「內地執法人員如果在香港執法,是不能接受,因為這不符合《基本法》。」

引用:
原帖由 pp49pp 於 2018-3-1 11:47 AM 發表
梁振英開首說:「內地執法人員如果在香港執法,是不能接受,因為這不符合《基本法》。」
炒樓是香港人正職。唔炒既全部唔是

引用:
原帖由 普陀山 於 2018-3-1 08:25 PM 發表

炒樓是香港人正職。唔炒既全部唔是
香港政府就係大莊。波波做財政師係絕對正確。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2018-3-2 10:21 AM 發表

香港政府就係大莊。波波做財政師係絕對正確。
買得樓既都是VIP

引用:
原帖由 pp49pp 於 2018-3-1 11:47 AM 發表
其實犯民倒董,和倒梁都係為誰服務? 心照啦

引用:
原帖由 普陀山 於 2018-3-2 02:54 PM 發表

買得樓既都是VIP
一炮過就係。

引用:
原帖由 劉婕 於 2018-3-2 03:32 PM 發表

反對派唔反,有乜做。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2018-3-1 11:47 發表
董伯伯係好人,時勢唔啱啫

引用:
原帖由 劉婕 於 2018-3-2 03:32 PM 發表

加上泛民唯一唔反既曾爵士,佢同地主黨既關系,你就知泛民真正老闆係邊位

引用:
原帖由 sevensins 於 2018-3-3 08:42 AM 發表

董伯伯係好人,時勢唔啱啫
好人難當特首。

引用:
董建華是好人。但梁振英是不折不扣的偽君子。

引用:
原帖由 赤村冬利 於 2018-3-3 10:09 AM 發表

董建華是好人。但梁振英是不折不扣的偽君子。
梁振英是地產黨和毒媒扣帽子成為偽君子的, 真正偽君子就不會主動不連任了。
而地產黨和毒媒仍然在香港橫行無忌, 誰才是真正的偽君子

引用:
原帖由 劉婕 於 2018-3-3 10:56 AM 發表

梁振英是地產黨和毒媒扣帽子成為偽君子的, 真正偽君子就不會主動不連任了。
而地產黨和毒媒仍然在香港橫行無忌, 誰才是真正的偽君子
主動不連任,這個講法是錯的。
應該是自願用自己方式不連任。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2018-3-3 11:33 AM 發表

主動不連任,這個講法是錯的。
應該是自願用自己方式不連任。
自願? 之前你們不是說他被迫的嗎?

引用:
原帖由 劉婕 於 2018-3-3 11:37 AM 發表

自願? 之前你們不是說他被迫的嗎?
你咪踢爆啦!
自願用自己方式即係被迫。
公開的秘密啦!叻唔切!

主題標籤 #梁振英
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]