• 瀏覽: 3,083
  • 回覆: 28
中國畗商之多,他們資金多得很!
這種購買事情應該ㄧ個ㄧ個而來(除國安事業),
重點是影響商業運作會否變質- IBM PC,如果會,
你的決定是對的。

你都識講將來發咗達
怕係你未發到達,己經落咗下面食元寶蠟燭香,到時你屋企人燒架BENZ俾你,真係會激撚到你做鬼都唔靈

引用:
原帖由 highbury64 於 2018-2-25 12:35 AM 發表
吉利(0175)董事長李書福斥73億歐元(約702億港元)入股平治(Mercedes-Benz)母企德國車廠戴姆勒(Daimler),成為最大單一股東。

彭博早前報道,吉利增持戴姆勒股份至接近10%,戴姆勒隨後就此作出申報,披露李 ...
64仔   你大把貨拉  扮咩呀  幫曰本人做簡碟  3幾球—定有  冇做來把撚咩  又要背叛祖國流球又要出賣居住地香港  重要日日出帖賣菊花    咁都冇幾球收  不如做麥當勞

64仔連三十萬港紙搞日本居留都冇,買賓士發夢冇咁早。

發達當然唔買賓士啦,要買都買老法林寶

中國係德國買左唔少公司
好多無中國注資已經倒閉

吉利呢下係好棋
可以借此學習德國汽車製造技術

引用:
原帖由 highbury64 於 2018-2-25 12:35 AM 發表
吉利(0175)董事長李書福斥73億歐元(約702億港元)入股平治(Mercedes-Benz)母企德國車廠戴姆勒(Daimler),成為最大單一股東。

彭博早前報道,吉利增持戴姆勒股份至接近10%,戴姆勒隨後就此作出申報,披露李 ...
二手Benz十萬銀都唔駛,你唔係冇呀?

引用:

丟你老屎冇D志氣,係中國人手上買翻平治股權先至叻,不過你連火柴車都買唔起,食吓大頭菜,發吓春秋大夢,美國好多大企業都比D冇L用嘅中國人買咗,係你最L有用,係屋企飛機都打爆幾次。。

引用:

咁又啱,你以身作則,試範一下什麼叫做一世吾會發達是黃絲宿命

引用:

哈哈…

樓主你就算第時發咗達,你都係買唔起Benz㗎啦

哦…唔係……Nemz模型車,你都買得起嘅

引用:
原帖由 highbury64 於 2018-2-25 16:18 發表
德國要靠大陸黑錢, Bull shit
證明左個D係黑錢先啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]