• 瀏覽: 10,964
  • 回覆: 120
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 萬家硬硬的OL 於 2018-2-24 02:34 PM 發表

佢最主要有你呢d賤民,咁就重洗乜法律姐
係,你呢家有眼見,黃絲法官點判案,點樣破壞法治,點樣令香港唔再法治,咪因為香港有黃絲law~~~

引用:
原帖由 屍級官員 於 2018-2-23 11:45 PM 發表
基本法委員會主任李飛在北京出席全國人大常委會會議前說,自決就是港獨,本質一樣,都是違反基本法。

李飛說:「自決就是『港獨』,不是為甚麼,是表達變化的說法,本質是一樣的。《基本法》明確規定,香港是中國 ...
你快啲移民啦。一國兩制只係保到2047年6月30日。果日之後香港會點,係由中央決定,香港冇得自決,除非香港獨立起嚟。

乜都唔管,收番來把L

食藥喇

引用:
原帖由 屍級官員 於 2018-2-23 11:45 PM 發表
基本法委員會主任李飛在北京出席全國人大常委會會議前說,自決就是港獨,本質一樣,都是違反基本法。

李飛說:「自決就是『港獨』,不是為甚麼,是表達變化的說法,本質是一樣的。《基本法》明確規定,香港是中國 ...
自決一定係!自凟咪無問題囉!

港乜野獨,自乜咩決。
香港人搞呢D野,大陸係會同香港計數埋單。

香港人仲係咁天真,靠樓市,金融可撐半邊天?
就整死你香港。
經紀,記得唔好跳樓就得。

引用:

師兄吾好咁多幻想,用乜語言偽術都無用,自己睇返加泰隆尼呀,已經有幾個議員坐緊監,議長著咗草去比利時,就算你有大部分市民支持,獨立公投通過,都係晒尻氣,老解一到,吾通靠你扔磚頭立國,只有行一國一制,吾通老尾會出兵?老尾只想攪亂香港,拖中國後腳,面對現實啦,香港係中國地方😊😊

引用:
原帖由 哈哈你好嗎 於 2018-2-24 03:43 PM 發表

係,你呢家有眼見,黃絲法官點判案,點樣破壞法治,點樣令香港唔再法治,咪因為香港有黃絲law~~~
你唔信個制度咪走囉,法官判案係分黃藍?低等動物

引用:
原帖由 山上的天才 於 2018-2-24 03:33 PM 發表

師兄好好心機,真係要俾個讚你!👍
請幫手廣傳,救救下一袋

引用:

你懂的話.就不會淪落為黃絲

引用:
原帖由 屍級官員 於 2018-2-24 03:22 發表

有強權, 冇天理

奇怪係5毛喜歡冇天理
乜L野人唔認同你地做法都剩係識話人5毛!都on99

從某個角度睇自決同港獨一樣,不過如果要自決要全體香港人公投,而港獨只要系原居民公投得了,其它都吾系香港原居民投來托

引用:

快d走啦,香港唔岩你住

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]