• 瀏覽: 3,412
  • 回覆: 36
+3
引用:
原帖由 zpeter4 於 2018-2-23 06:08 PM 發表

點解香港乜都唔創新
香港有幾樣創新架,接力絕食,瞓街,掟磚頭,馬路打邊爐同打麻雀!

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2018-2-23 06:00 PM 發表
利害利害, 用呢招求婚, 掂啊.?
真喺不計成本咁話喎

我比較有興趣係,100部機係用幾多個 channel?
點樣先唔會受到另一個 channel 嘅干擾?

民用已經可以同時100部機,咁軍用同時可以控制幾多部?

大6大把舊機

引用:
原帖由 我係Miss大佬 於 2018-2-23 08:18 PM 發表
國軍無人機編隊之一
國軍?  

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2018-2-23 08:53 PM 發表

大6大把舊機
上年報導
https://www.ettoday.net/news/20170613/943738.htm

之前春晚珠海航拍整隻海豚出黎都好靚

你做IT唔係唔知道用program控制啊, 洗乜channel
引用:
原帖由 yifeifei2 於 2018-2-23 08:53 PM 發表

大6大把舊機

港燦自大心又跳出來說:中囯又做假,不可能,我地香港人都吾得,內地有乜可能呀!一定系假,假!

香港年輕人創新,創意,算把啦!

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2018-2-24 02:49 AM 發表
你做IT唔係唔知道用program控制啊, 洗乜channel

同你真係唔啱 channel
咁 program 咁利害可以唔使用無線通訊。wireless 唔會有干擾
你個 program 駁線架

我可以轉channel啊.
唔洗通訊, 自動完成, 又有gps.
引用:
原帖由 yifeifei2 於 2018-2-24 09:27 AM 發表

同你真係唔啱 channel
咁 program 咁利害可以唔使用無線通訊。wireless 唔會有干擾
你個 program 駁線架

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]