• 瀏覽: 55,171
  • 回覆: 665
  • 追帖: 6
+48
你都痴Q線嘅,你老味畀人除晒衫強緊,記者映住都係咪應該報導有一男子壓制住一名女子撞下撞下,而唔係強姦咁呢?

引用:
原帖由 I-HAVE 於 2018-2-23 12:55 PM 發表
孫中山當年成功左,就叫革命,
如失敗左就是暴動。。。。。

1949年, 
共產黨叫中國解放,國民黨叫中國淪陷。。。。。
總之現在我有飯食,有屋住,有西屌。。。
話之佢邊個做皇帝

引用:
原帖由 highbury64 於 2018-2-23 12:39 AM 發表
未審先判,引導公眾入罪被告,喪失傳媒應有客觀性及中立性,對粱天琦構成不公平審判,根據普通法tbb係咪要被罰?梁天琦係咪需要停止聆訊?
有咩問題?,明眼人都知到那次是暴動啦,只有是黃屍才說不是的。

旺角暴動

公平D睇...又真正係暴動喎!阻塞道路、行車及武力傷人(唔止差人而係每個反對佢地既記者、途人及受影響市民変被打而受傷!真係令我地打工仔好煩,原先出發點係合理及諒解,但後期巳變成為我地唔支持及反感

引用:
原帖由 highbury64 於 23/2/2018 12:39 AM 發表
未審先判,引導公眾入罪被告,喪失傳媒應有客觀性及中立性,對粱天琦構成不公平審判,根據普通法tbb係咪要被罰?梁天琦係咪需要停止聆訊?
你咁做叫打鴨新聞自由喎 你搞到TBB下下要顧慮咁多 佢點放心發新聞稿?

Tbb已是共匪的電台

唔通叫公衆集會??

CCTBB幫正苦手洗香港人腦,所以唔會睇TBB

引用:
原帖由 highbury64 於 2018-2-23 12:39 AM 發表
係咪要改為旺角和平遊行呀?

引用:
原帖由 Postman65 於 2018-2-23 12:09 PM 發表

真理法則:
失敗的革命就是暴動
成功的暴動就是革命
哩句好

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]