• 瀏覽: 7,877
  • 回覆: 36
大陸唔係人人可以翻牆上外國及香港網,但中港卡漫遊,可以乜網都上到,咁實大把人買啦!

我為你們收入低,納唔起稅d人,開條財路呀!

大量入貨,放上淘寶賣,搞掂,標明香港出的中港上網咭,可以在大陸漫遊,用香港server, 等於在香港上網,擔保大把人買!

可以上網sell,  逐張用信件形式寄上去,又唔係白粉,又唔係犯法,港人一樣帶上大陸用。

你逐張寄,逐張收錢,好過你上水擺檔!

上水擺地攤只可做遊客生意,及港人北上生意。

網上賣,做13億人生意!有乜問題先?

你帶一萬張過關,當然有問題,但逐張寄,無人拉!

都話反中多智障,人地用租vpn平過你買卡

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2018-2-22 01:59 PM 發表
人地提供做生意嘅idea,幾時反中?

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2018-2-22 01:59 PM 發表
租VPN犯法,用上網咭係合法!

引用:
不能出國的大陸人,有乜途徑租 vpn ?

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2018-2-22 03:11 PM 發表

租VPN犯法,用上網咭係合法!
VPN不犯法,大陸人民都在用。你的上網卡競爭力不足,VPN還有免費的,大家都喜歡用免費的VPN,我用過,看YouTube和tube8都沒壓力

引用:
原帖由 yesterday_gun 於 2018-2-22 10:44 PM 發表

VPN不犯法,大陸人民都在用。你的上網卡競爭力不足,VPN還有免費的,大家都喜歡用免費的VPN,我用過,看YouTube和tube8都沒壓力
咁無能力出國或落香港的大陸人,點用到VPN?  

係咪百度定騰訊有得 download apps?

引用:
原帖由 59804774 於 2018-2-22 06:19 PM 發表
不能出國?高癡商人,真未知狗年己到
東北d人,大把人工得二、三千,係咪可以行路去首爾呀?

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2018-2-22 11:29 PM 發表

咁無能力出國或落香港的大陸人,點用到VPN?  

係咪百度定騰訊有得 download apps?
有的。連路由器都自帶翻牆固件。你淘寶華碩路由器,代刷梅林就知道。上面的人玩的很溜,蔡英文的fb都被攻陷

引用:
原帖由 yesterday_gun 於 2018-2-22 11:34 PM 發表

有的。連路由器都自帶翻牆固件。你淘寶華碩路由器,代刷梅林就知道。上面的人玩的很溜,蔡英文的fb都被攻陷
原來你無睇新聞,濕九大前,拉哂入監啦!你入監搵佢地買啦!

如果係 google apps 的 VPN,即係始終要一張上網咭,先download到!

無所謂,13億人口,每人買一張,一張賺10元,已經有130億!

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2018-2-22 11:44 PM 發表

原來你無睇新聞,濕九大前,拉哂入監啦!你入監搵佢地買啦!

如果係 google apps 的 VPN,即係始終要一張上網咭,先download到!

無所謂,13億人口,每人買一張,一張賺10元,已經有130億!
新聞有假的。我知道大把人VPN ,沒抓

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]