• 瀏覽: 7,632
  • 回覆: 67
  • 追帖: 2
+2
傳日本因喪失對華空中優勢之後,迫於無奈大灑金錢,購買更多的F-35A戰鬥機,成為最多F-35既亞洲小國

可惜仍是死路一條,J20 若換到新發動機後,可以一架打你十架

Google 可恨之處,就是能戳破一切謊言。

賀喜日苯狗衝做條大水魚組裝裸跑戰雞。

買多D啦~~
等多廿年應該可以正式成軍

遲啲會唔會嚟個度身訂造F35j

5億綠幣買一部殘缺戰機

引用:
原帖由 京寶梵 於 2018-2-21 02:10 PM 發表
遲啲會唔會嚟個度身訂造F35j
唔使度身訂造,將賣給日本的閹割一些功能就是j版了,一向如此的吧!

心神驗証機已經完成驗証四代所有項目,不久之後全新F3⃣️核心戰機將會進行首飛,買F35只不過虛招

乜唔係F35B,又話比航母用既?美國佬咁唔識做架?

引用:
原帖由 Welcomelone 於 2018-2-21 01:10 PM 發表
傳日本因喪失對華空中優勢之後,迫於無奈大灑金錢,購買更多的F-35A戰鬥機,成為最多F-35既亞洲小國

可惜仍是死路一條 ...
無聊,日本唔係十年前已經決定用F-35 取代百幾架老舊的F-15J咩,講呢D舊聞當新聞。

以日本技術,出兩架自衛隊核動力航母仲實際,要維持和平,日本軍力一定吾可以被大幅拋離,家陣連金仔都有核武,日本吾好再故步自封喇,諗住靠老尾可以保護自己喇

引用:
原帖由 kawainet 於 2018-2-21 03:20 PM 發表
以日本技術,出兩架自衛隊核動力航母仲實際,要維持和平,日本軍力一定吾可以被大幅拋離,家陣連金仔都有核武,日本吾好再故步自封喇,諗住靠老尾可以保護自己喇
你估佢唔想嗎?比美國條狗鍊鎖住,由得佢話事嗎?F35B到宜家都末有着落啦。

冇美國佬批準,日本仔連引擎都撻唔著

按日本工業力量同歷史, 不需5年就會有心神II 型, 性能力一定高於F35 (a,b+c). 好似 影印機咁, 已完美KO xerox 統治全世界.

鍵盤翻頁
左右