• 瀏覽: 3,382
  • 回覆: 30
如題! 是否代佔略中國領土嗎?

引用:
原帖由 freeyauchan 於 2018-2-20 22:58 發表
外國駐軍即時解放呆灣

打開口牌,無反應既話,為有玩大佢囉,美國係想開戰都無辦法啦。

煮到埋黎就食

外交部表明必打!  視作佔略行為!  國民黨保護吾到國土為有現仼華人政權出手!好似釓魚台咁

引用:
原帖由 freeyauchan 於 2018-2-20 11:29 PM 發表
外交部表明必打!?視作佔略行為!?國民黨保護吾到國土為有現仼華人政權出手!好似釓魚台咁
國民黨時漁民可在釣魚台捕魚
民進黨上台後反叫漁民避免在該區捕魚

如在台部殺得,台灣即變中國一部分

引用:
原帖由 tcy86 於 2018-2-20 11:54 PM 發表

國民黨時漁民可在釣魚台捕魚
民進黨上台後反叫漁民避免在該區捕魚

如在台部殺得,台灣即變中國一部分
台灣本身吾係中國—部分咩? 只係內戰末打完者! 國民黨真垃圾係本土輸比中共  去到台灣又輸比日系民進黨   個難鬼島都保吾住!  如果和平統—中國同邊黨傾好?   念起都想笑

引用:
原帖由 freeyauchan 於 2018-2-21 12:09 AM 發表

台灣本身吾係中國—部分咩? 只係內戰末打完者! 國民黨真垃圾係本土輸比中共  去到台灣又輸比日系民進黨   個難鬼島都保吾住!  如果和平統—中&# ...
寶島懐念馬英九,內地反想空心菜連任
殺得系統即使中國無反應,
美國都會整死台灣,
原因所有費用都要台灣付,
但台灣不能使用
就好似班泛民咁
我搗事,你找數

引用:
原帖由 freeyauchan 於 2018-2-20 10:58 PM 發表
台灣會變為一個無人島

看估市打。主動權在中國。

老美咁細膽, 一定唔會.

中國駐美公使講過,美國軍艦到達高雄之日,就是解放軍武統台灣之時。軍艦到達高雄和部署薩德,什麼比較嚴重呢?

引用:
原帖由 tam_n 於 2018-2-21 12:37 AM 發表
中國駐美公使講過,美國軍艦到達高雄之日,就是解放軍武統台灣之時。軍艦到達高雄和部署薩德,什麼比較嚴重呢?
我詔同樓上師兄  美國吾敢   想羅着數多  因為中國武力統—都係內戰關美國咩事?另外美國都冇能力保護台灣 !  但美國小左個笨7對像

如果真是在台部署薩德,我會信是解放台灣,中國統一之時。美國做咁多都只為生意,不會咁做的。反而日本長期都想入侵鄰國,日本一早當台灣係佢地的傀儡,成日想出兵繼續佢地個大東亞共榮圈。小心日本。

收復 灣灣; 收復 殺得? 

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]